П`ятниця, 26.04.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 25 » Лише осмислені знання приносять плоди
16:37
Лише осмислені знання приносять плоди

     22 листопада юні науковці Хмельниччини зібралися на ІV обласну учнівську науково-практичну конференцію «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини», яка відбулася на базі Хмельницького університету управління та права. Мова йде про школярів краю, які є членами  Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України. Цього разу на конференції молоді подільські дослідники вивчали перспективи розвитку сучасної науки і презентували власні дослідження в різних галуззях знань.

         Кучерук Катерина, учениця 11 класу Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 разом із своїм науковим керівником – вчителем географії Лукашук Вітою Валеріївною взяли участь у конференції та презентували роботу з теми : «Рекреаційний потенціал північної частини Хмельницької області».

         Надзвичайно сподобалася учениці  екскурсія університетом, де вона змогла детальніше познайомитися із структурою закладу, педагогічним складом, студентською громадою. Та далі було ще цікавіше, так як розпочалися захисти робіт у секціях. Конкуренція була високою, оскільки кожна секція нараховувала 15-20 осіб. Проте наша Катерина  не злякалася перешкод та впевнено захистила свою роботу. Конференція стала доброю можливістю презентувати результати власних досліджень, обговорити їх, почути критичні зауваження та обмінятися науковою інформацією з іншими учасниками. Юна дослідниця ЗОШ № 6 отримала цінний досвід, який знадобиться їй при наступних дослідженнях та відкриттях.

        Дякуємо директору ЗОШ №6 Щур Наталії Миколаївні за створення умов направлених на реалізацію творчого потенціалу учнів і вчителів, та підтримку науково-дослідницької роботи. Бажаємо успіху всім хто робить перші кроки в науку, не бійтеся експериментувати, впевнено йдіть до своєї мети!

На фото: Лукашук В.В., Кучерук К., із членом журі  Галусом О.М., проректором Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, професором на церемонії вручення дипломів переможцям

Переглядів: 452 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz