Четвер, 28.03.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 1 » Методичний міст
20:23
Методичний міст

     19 жовтня 2017 року в Шепетівську школу-гімназію з дружнім візитом завітала делегація заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи міста Камянець-Подільський Хмельницької області на чолі з завідуючою методичним кабінетом управління освіти Світланою Дмитрівною Залевською.

    В закладі було проведено методичний міст по обміну досвідом з питання "Організація роботи з обдарованими учнями". Перед присутніми виступили завідувач методичним кабінетом управління освіти Шепетівської міської ради Г.Г.Петрук. В своєму виступі вона акцентувала увагу присутніх на особливостях організації роботи з обдарованими учнями в загальноосвітніх закладах міста.З системою роботи школи-гімназії з даного питання присутніх познайомила директор школи Качоровська Н.В., з особливостями методичної роботи - заступник директора з навчально-виховної роботи О.Г.Риндич.

     Гості були залучені до проведення методичного коктейлю вчителів початкових класів з питання "Пошук обдарованих та здібних учнів, форми організації роботи з ними" (заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня Марчук Н.В., голова методичного обєднання вчителів початкових класів Погорєлова Л.П.), майстер-класу вчителів природничих дисциплін "Формула успіху" (Гудкова Н.П., Корнієнко А.Е., Герасименко О.М.).

     В ході проведення заходу гостям була проведена екскурсія по школі, в ході якої вони побували в центрі соціально-психологічної служби закладу, познайомилися з центром методичних послуг, центром виховної роботи, відвідали музей історії школи (зав. Кравчук О.В.), бібліотеку школи (зав. Сімашко Л.В.), галерею творчості учнів, відвідали виставки, побували в навчальних кабінетах, поспілкувалися з педагогами та учнями.

Переглядів: 502 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz