П`ятниця, 19.04.2024, 12:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 10 » ХІІІ Всеукраїнський турнір юних економістів
19:13
ХІІІ Всеукраїнський турнір юних економістів

     У період з 29 жовтня по 02 листопада 2017 року в м. Івано-Франківськ відбувся ХІІІ Всеукраїнський турнір юних економістів. Цього року Хмельниччину на турнірі гідно представила  команда «Крива виробничих можливостей» із м.Шепетівка у складі: Белінської Анастасії, Бушинської Вікторії, Дикун Дар’ї, Шалаєвої Анастасії, учениць ІІ курсу Шепетівського НВК №1 та Захуцької Дарі,ї учениці 11 класу Шепетівської СЗОШ №2 у супроводі вчителя економіки та інформатики Шепетівської СЗОШ №2 Слюсара А.М. Підготовку команди здійснювали Лешкевич В.В,. вчитель географії та економіки Шепетівської СЗОШ №2 та Лешкевич А.П,. вчитель географії та економіки Шепетівського НВК №1.

      Під час турніру юні шепетівчанки показали гідну командну гру, проявляючи глибокі знання з окремих економічних проблем, відстоюючи свої позиції у чотирьох  раундах з найсильнішими командами України. У ході змагань учасниці мали можливість проявити себе доповідачем, опонентом та рецензентом з обраної у ході гри теми. Під час доповідей вони здійснювали глибокий аналіз проблеми, обґрунтовуючи причини, наслідки та можливі шляхи її розв’язання, опонуючи – відстоювали власну позицію шляхом ретельного аналізу доповіді свого опонента, рецензуючи – визначали як позитиви так і недоліки у точках зору доповідача та опонента. Водночас школярки мали змогу вдосконалити власні вміння вести дискусію з  опонентами. Турнір проходив у досить напружених умовах, вимагаючи від усіх  команд найвищої концентрації  знань, вмінь та навичок.

     Організатори турніру потурбувались і про змістовне дозвілля його учасників,  запропонувавши екскурсійну поїздку до  музеїв: писанкового мистецтва,   народного мистецтва та побуту в м. Коломиї.

      Партнером команди юних економістів виступив "ПриватБанк". Саме завдяки його фінансовій підтримці стала можливою участь шепетівчан у турнірі. "ПриватБанк" неодборазово ініціював серед учнівської молоді конкурси економічного спрямування і не відмовляє у допомозі школярам, які прагнуть оволодіти фінансовими компетенціями.

        Управління освіти Шепетівської міської ради висловлює щиру вдячність директору Хмельницької філії "ПриватБанку" Ю.О.Браніцькому, керуючій Шепетівським відділенням "ПриватБанку" Т.Г.Цвіркун, народному депутату України Р.М.Мацолі за допомогу в організації участі школярів Шепетівки у Всеукраїнському турнірі юних економістів.

Переглядів: 460 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz