П`ятниця, 26.04.2024, 06:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Серпень » 29

     28 серпня 2019 року в Шепетівському НВК№1 відбувся освітянський форум «Розбудова системи забезпечення якості освіти: реформи, виклики та перспективи». На заході були присутні: міський голова М.І.Полодюк, заступник міського голови Н.В.Стасюк, працівники управління освіти, керівники закладів освіти міста, педагоги. У першій частині форуму заступник начальника управління освіти Т.В. Музика акцентувала увагу на здобутках 2018-2019 н.р., окреслила проблеми й спроектувала шляхи, які забезпечать успішну роботу в новому навчальному році. Премією міського голови був нагороджений 91 педагог, що підготував переможців олімпіад, конкурсів, турнірів, фестивалів, конкурсу-захисту МАН України, змагань, різноманітних освітніх випробувань.

    У другій-практичній частині зібрання «Проект як форма реалізації інноваційної політики освітнього закладу» керівники та педагоги закладів працювали в трьох локаціях (ЗДО, ЗЗСО, ЗПО), де познайомилися з участю педагогічних колективів у проектах Всеукраїнського рівня, а їх впроваджено в освітній простір міста 10. А найголовніше – усі спільно осмислили важливість проектної діяльності в професійному зростанні педагога.

... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: admin | Дата: 29.08.2019 | Коментарі (0)

     27 серпня 2019 в ДНЗ №2 «Сонечко»  відбулося методичне об´єднання вихователів молодших та середніх груп на тему: «Безпека життєдіяльності молодших дошкільників, як складова інваріативної частини Базового компоненту та фундамент успішного розвитку особистості».  В рамках  заходу педагогами розглянуто  вимоги чинних програм з даного розділу, обговорено проблему створення безпечного середовища  в умовах дошкільного закладу.  Проведено серію інтерактивних ігор з педагогами, спрямованих на відпрацювання  дій у надзвичайних ситуаціях, надано поради про надання першої долікарської допомоги у випадках дитячого травматизму. Практичною частиною заходу став обмін досвідом у плануванні  освітньої роботи з даного розділу програми, було практично розглянуто використання метода коректурних таблиць, розумної казочки, моделювання ситуацій в ознайомленні дітей дошкільного віку з правилами безпечної поведінки у довкіллі.

Переглядів: 310 | Додав: admin | Дата: 29.08.2019 | Коментарі (0)

      27 серпня 2019 в ДНЗ №10 «Михайлик»  відбулося методичне об´єднання завідувачів та вихователів-методистів ЗДО міста на тему: «Анатомія  планування роботи ЗДО». Метою заходу була актуалізація проблеми системного підходу до   планування роботи  як вирішального чинника оптимального функціонування закладу, вдосконалення   професійної   компетенції,  культури управління. В ході методичного об’єднання  керівників ознайомлено із  сучасними вимогами щодо різних видів планування,  алгоритмом  наповнення  планів, побудовою аналізу діяльності роботи закладу за минулий навчальний рік. Практичною частиною заходу став обмін досвідом у складання річного плану роботи ЗДО.

Переглядів: 324 | Додав: admin | Дата: 29.08.2019 | Коментарі (0)

    27. 08. 2019 року в ЗДО №8 «Калинонька» відбулося засідання методичного об’єднання музичних керівників  з теми: «Сучасні підходи до музичної діяльності дошкільників відповідно до програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» та освітньої програми  «Впевнений старт» для дітей старшого дошкільного віку».  Мета заходу:  підвищення рівня компетентності музичних керівників відповідно до вимог Державних стандартів дошкільної освіти України.

    Під час засідання акцентувалась увага на інноваційні концепції музичного виховання, а також  музикотерапію та її вплив на розвиток і виховання дітей дошкільного віку.  Музичні керівники ЗДО міста отримали цікаві змістовні консультації,  обмінялися досвідом роботи з даного питання.

Переглядів: 298 | Додав: admin | Дата: 29.08.2019 | Коментарі (0)

     27.08.2019 р. в закладі дошкільної освіти  №7 «Дюймовочка» відбулося методичне об’єднання вихователів старших груп  на тему «Свобода замовизачення. Формуємо  успішну особистість на етапі дошкільного дитинства» (керівник вихователь-методист ЗДО №11 «Дзвіночок » Байдюк С.І.).

    Під час засідання педагоги обговорили  нагальні питання розвитку освіти, готовність  вихованців до НУШ , опрацювали та отримали роз'яснення щодо  механізмів формування важливих моральних ціннісних орієнтацій  у дітей старшого дошкільного віку.

    Особлива увага  у ході  роботи об'єднання  приділялася методичним рекомендаціям щодо  організації освітньої роботи в закладах дошкільної освіти у 2019-2020 навчальному році та  створенню сучасного формату організації життєвого простору в ЗДО.

Переглядів: 278 | Додав: admin | Дата: 29.08.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz