Субота, 27.04.2024, 06:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 24

Ми птиці інформаційного простору. Іншого в нас немає.

Л.Костенко

      21 жовтня 2016 року відбулося виїзне засідання Школи управління керівників ЗНЗ з питання «Хмарні сервіси в освіті як дієвий інструмент для підготовки якісного керівника» в Заліщицьку державну гімназію (директор – Войчишина Олександра Дмитрівна) Тернопільської області.

      Директори шкіл мали змогу познайомитися із діяльністю закладу, зокрема використання педагогами гімназії хмарно-орієнтованих навчальних технологій у навчально-виховному процесі в урочний та позаурочний час.

      Дякуємо адміністрації СЗОШ№2 за організацію та проведення Школи управління.

... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: admin | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

     9 жовтня цього року в місті Хмельницкому на базі обласного еколого-натуралістичного центру відбулася  дитяча науково-практичная конференція з питань виконання школярами Хмельниччини дитячих науково-дослідницьких робіт в галузі природничих наук, сільського та лісового господарства. Шепетівку  на цьому заході презентували двоє учнів: Троц Віталій, вихованець гуртка "Юні кінологи" Шепетівського міського ЦЕНТУМ, з роботою «Психологічні особливості дресирування собак породи «чорний тер’єр» з урахуванням внутрішньопородних типів» (науковий керівник Беляєва О.М.) та Кутасєвич Анна, учениця 8-А класу НВК №3, з роботою «Особливості розмноження і відтворення деревних рослин Шепетівського лісового господарства» (науковий керівник Семенюк В.В.).

      Обоє учасники  були відзначені грамотами за творчий підхід до виконання завдань дослідницько-натуралістичної роботи та змістовну презентацію її результатів на конференції. Обмін досвідом виконання робіт, консультації з науковцями та фахівцями в галузі екології, біології, сільського й лісового господарства, а також педагогів і провідних науковців надало заходу актуальності та своєчасності. Зустріч з цікавими співрозмовниками та доброзичлива атмосфера допомогли кожному учаснику стати переможцем.

Переглядів: 402 | Додав: admin | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

      20 жовтня 2016 року в ДНЗ №1  «Перлинка» відбулося засідання адресного семінару для вихователів-методистів та вихователів дошкільних навчальних закладів міста  з проблеми «Навчання дошкільників іноземної мови».

     В ході ділової гри « Англійська в ДНЗ – місія неможлива?» педагоги обговорили проблему, доцільність й актуальність навчання дітей дошкільного віку англійській мові. Чітко   обгрунтувала аспекти навчання дошкільників англійській мові на основі досвіду роботи ДНЗ «Червона квіточка» міста Маріуполя керівник гуртка «Happy English» Клос Г.В.  Окремим питанням, що хвилювало педагогів, було підбір програм та методик навчання іноземної мови. Цю проблему розкрила вихователь-методист ДНЗ№1 Олійник Т.М.

      Погляд психологічної служби на питання вивчення іноземної мови з раннього віку презентувала практичний психолог Ковальчук Д.А. Під час практичного блоку семінару вихователі переглянули заняття в старшій групі на тему «Погода», а також були залучені до виконання цікавих завдань на англійській мові, які підготувала вихователь Клос Г.В.

      МЕТОДИЧНА СКАРБНИЧКА "Англійська мова для дітей: методики" - programi.pptx

... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: admin | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz