П`ятниця, 19.04.2024, 03:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Засідання творчої лабораторії учителів початкових класів та вихователів ДНЗ
09:10
Засідання творчої лабораторії учителів початкових класів та вихователів ДНЗ

    У ДНЗ№7 «Дюймовочка» 18 жовтня 2016р. було проведено засідання творчої лабораторії учителів початкових класів та вихователів ДНЗ з питання «Готовність дітей 6-річного віку до школи. Проведення моніторингових досліджень дошкільників та учнів початкових класів», керівник - Кузмінська Л.В., методист методичного кабінету управління освіти.

     Проблема наступності між дошкільною, початковою ланками – одна із складних проблем освіти. Ці проблеми зорієнтовані передусім на інтеграцію двох ланок освіти, на усунення суперечок між запитами школи і програмними можливостями ДНЗ.

    Актуальна проблема сьогодення - встановити наступність на державному рівні між дошкільними навчальними закладами і початковою школою, а також визначити форми роботи з дітьми. Оскільки головним напрямом державної політики у сфері виховання проголошено особистісно орієнтований підхід до дитини, то пріоритетними в оцінці ефективності виховання мають бути гуманітарні критерії благополуччя і розвитку дитини як особистості. Отже, основне педагогічне завдання – створити сприятливі умови для повноцінного життя дошкільника, для реалізації ним свого природного потенціалу (фізичного, психологічного, соціального), для прояву свого індивідуального обличчя.

    До обговорення проблемного питання, а саме «Проведення моніторингових досліджень дошкільників та учнів початкових класів» долучилися як вчителі початкових класів, вихователі так і практичні психологи закладів. Під час заходу педагоги переглянули заняття логіко-математичного спрямування «В гостях у Ріпки» вихователя Павлючик С.М., проаналізували форми та методи, використані вихователем та рівень підготовки дітей 6-річного віку до школи на початку навчального року. В ході обговорення визначили проблеми у підвищенні рівня розвитку дошкільників та шляхи їх вирішення.

Переглядів: 437 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz