П`ятниця, 29.03.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Засідання школи ППД  для вихователів–методистів ЗДО
14:42
Засідання школи ППД  для вихователів–методистів ЗДО

     17 жовтня  2019 року на базі дошкільного навчального закладу № 2 «Сонечко»  проведено школу ППД  для вихователів – методистів з питання «Упровадження інноваційних технологій, прогнозування та відстеження їх результативності в освітньому процесі». В ході роботи школи ППД  завідувач ДНЗ  Герасимчук Г.Б. поділилася  досвідом роботи щодо упровадження інноваційних технологій. Вихователь – методист Шевчук Н.І. презентувала низку корисних матеріалів, що розкривають секрети  вироблення  нестандартних підходів до упровадження інноваційних технологій, прогнозування та відстеження їх результативності в освітньому процесі.

     Всі учасники школи ППД  взяли активну участь у арт – майстерні практичного  психолога Вакалюк І.М. «У світі емоцій»,  під час якої було розкрите питання забезпечення емоційного комфорту в освітньому процесі за допомогою арт – терапії.  Вчитель – логопед Колесник Ю.М. зосередила увагу присутніх на доцільності  впровадження в освітній процес   кінезіологічних вправ  як гімнастики   для  мозку.  До уваги вихователів - методистів   було запропоновано перегляд  відео – заняття з малювання  з використанням нетрадиційних технік малювання  «Осінні берізки»   вихователя середньої інклюзивної  групи  Дмитрук О.О

      Школа ППД завершилася вправою «Трибуна вільних думок», під час якої учасники висловили свої думки щодо практичної цінності набутого досвіду та використання його в практичній діяльності. Аналізуючи роботу вихователів - методистів, методист методкабінету міськуо  Скрипак Н.О. зауважила,  що  цікаві форми проведення школи ППД спонукали кожного з учасників заходу зробити аналіз отриманої інформації, визначити особисті плани на майбутнє щодо здійснення інноваційної діяльності в ДНЗ.

Переглядів: 320 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz