Четвер, 25.04.2024, 20:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 22 » Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») гартує молоде покоління патріотів
16:07
Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») гартує молоде покоління патріотів

       Національно свідома патріотично налаштована молодь – це запорука її достойного майбутнього.Сьогодні питання військово-патріотичного виховання у Шепетівському НВК №3 є одним із пріоритетних завдань. Адже НВК№3 є єдиним закладом Хмельницької області в якому учні навчаються за військово-спортивним профілем. Учні школи є постійними переможцями та призерами різноманітних спортивних  та військово-патріотичних змагань та заходів. З 2010 року  вихованці закладу  беруть активну  участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» (Джура). З 14 по 18 червня 2016 року команда (рій) «Несамовиті орли» у складі: Атамася Віталія, Андрощука Нікіти, Багнюк Анастасії, Бойко Олександра, Васильєва Максима, Вознюка Сергія, Кравчука Назара, Лисая Івана, Мазурець Анни, Миронюк Тетяни, Ходаковської Ірини (керівник команди Багнюк Сергій Григорович, виховники Самойлюк Володимир Трохимович та Кудрін Василь Іванович) брали участь у II( обласному) етапі гри, яка проходила в історико – культурному  заповіднику «Самчики», в с. Самчики  Старокостянтинівського району.

       Мета гри: поліпшення виховної роботи з учнівською молоддю на основі традицій і звичаїв українського народу, формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості, плекає в молодих українцях найкращі риси воїна – захисника  України, гордість за нашу державу  та її героїчну історію.

      За  програмою гра проходить у декілька етапів, де проводяться різні змагання та конкурси: «Впоряд» – конкурс строю та пісні; «Стрільба» – виконання стрільб з пневматичної гвинтівки; «Смуга перешкод» — подолання перешкод на пересіченій місцевості; «Теренова гра» — тактична гра на місцевості із елементами топографії та орієнтування; «Рятівник» — змагання з надання першої долікарської допомоги; «Квест» — комплексна командна інтелектуально–екстремальна гра; «Відун» – інтелектуальна гра-вікторина на знання історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України; «Бівак» (таборування) — оцінка обов’язкових атрибутів (хоругви, емблеми, назви) та побуту — чистоти, дотримання санітарно–гігієнічних норм, стану спорядження, особистих речей, посуду тощо; «Ватра» — творчо-мистецьке представлення рою; «Добре діло» — конкурс звітів (домашнє завдання) про виконання завдання відповідно ідейних принципів лицарства «Служити Богові, Батьківщині, ближнім» (патріотичний, благодійний, духовно-релігійний захід, кампанія, проект на рівні школи, мікрорайону, виконаний роєм на протягом 2015-2016 н.р.).

      Команда  «Несамовиті орли» у запеклій боротьбі серед 26 команд з усієї Хмельниччини вже другий рік поспіль здобула перемогу та право представляти  Хмельницьку область  у  III Всеукраїнському етапі гри «Сокіл» (Джура) в м. Одеса.  Крім того в багатьох  номінаціях  члени команди вибороли   призові місця,  два кубки за I місце в конкурсі строю та пісні «Впоряд» та стрільбі з пневматичної зброї. Найкращими в цих видах змагань були Мазурець Анна, Багнюк Анастасія.

      Усіх учасників змагань привітав радник віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань Юрій Палієв від імені В’ячеслава Кириленка. Завдячуємо директору НВК №3 Бабак Л.В. за створення умов у підготовці команди. У підготовці команди брали участь заступник директора з виховної роботи  Конончук Н.П., педагог-організатор Ісаєнко О.В., музичний керівник Котовська І.Є., заступник директора з навчально-виховної роботи Боднар Р.С.

      Крім того хочемо подякувати усім хто допомагав у споряджені команди на обласний етап, а саме:  начальнику управління освіти Тихончук Л.І., міському голові Полодюку М. І., начальнику відділу Шепетівської міської ради у справах сім’ї, молоді і спорту Стасюк Н.В.,  директору  ЦДЮТ  Поповичу О.М., Хмельницькому ОЦТКУМ.

      Духовний  фізичний  гарт набутий під час проведення змагань допоможе зробити правильний вибір у житті стати гідними синами та дочками України, гартуючи свій характер і волю, маючи тверду руку і незламну віру, здатні здійснити відвічну мрію багатьох українців - розквіт та велич української держави та нації.

Вчитель  історії та трудового навчання Багнюк С.Г.

Вчитель фізичної культури Самойлюк В.Т.

Вчитель Захисту Вітчизни Кудрін В.І.

Переглядів: 517 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz