П`ятниця, 19.04.2024, 10:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 12 » Від нових відкриттів до творчих уроків
14:04
Від нових відкриттів до творчих уроків

     «Організація науково-дослідницької і краєзнавчої роботи учнів – нові підходи до реалізації» - до обговорення цього питання вчителі географії та економіки шкіл Шепетівки підійшли креативно, вирівшивши, що найкращою формою проведення методичного заходу буде знайомство з цікавими природними та економічними об’єктами нашого краю. Адже особистий досвід і власні враження сприятимуть більш яскравим та змістовним заняттям із учнями. З цією метою була здійснена екскурсійна поїздка на Житомирщину із відвідуванням підприємства «Церсаніт», краєзнавчого музею в м. Коростень та музею коштовного та декоративного каміння в м. Хорошів.

      Відгуки педагогів засвідчили, що незважаючи на насичений порядок денний і, у зв’язку з цим, досить пізнє повернення в Шепетівку такі форми організації методичної роботи з педагогами збагачують їх новими знаннями.

     «Першою зупинкою нашої подорожі до м. Коростень стало відвідування фабрики «Церсаніт» в м. Новоград-Волинський. «Cersanit Invest» — компанія з виробництва керамічних виробів і сантехнічного устаткування, що входить до складу польської групи Rovese S.A. та є одним із лідерів на європейському ринку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Кельце, Польща. Весь технологічний процес на підприємстві автоматизований, що унеможливлює потрапляння браку до споживача. Свою продукцію фабрика поставляє на ринки Східної Європи (Росія, Україна), а також країни Європейського Союзу».

Сікорська С.В., Драчук Л.В, учителі ЗОШ №8

      «Від поїздки залишились лише приємні враження. Особливо вразило перебування на підприємстві «Cersanit». Це можна пояснити новітнім технологічним оснащенням цього підприємства, яке на перший погляд, не маючи вражаючої кількості працюючих, забезпечує виробництво величезних об 'ємів продукції. Великим плюсом цього підприємства варто відзначити європейський підхід до організації виробничого процесу, де значне місце відводиться влаштуванню комфортних умов праці для робітників. Тож можна побажати колективу підприємства лише подальшого підкорення вершин у цьому сегменті економіки регіону та України».

Денисюк М.Ю., учитель ЗОШ №4

    «Відвідавши найбільше підприємство в Україні з виробництва керамічної плитки та сантехніки, я була вражена масштабами його виробництва. Було надзвичайно цікаво побачити на власні очі, які етапи виробництва проходить продукція ( від початкового до кінцевого). Високий рівень автоматизації, точність, послідовність, безперервність виробництва - складові успіху компанії. Дякую за гостинність та цікаву екскурсію».

Стойко О.А., учитель НВК «ЗОШ-гімназія»

      «Екскурсії на такі підприємства, як «Церсаніт», дарують оптимізм і надію на успішне економічне майбутнє нашої країни. Ми відвідали сучасне європейське виробництво. Вразили нас масштабність, автоматизація та чистота на заводі. Шкодуємо, що правила безпеки, запроваджені «Церсанітом» не дають можливості показати виробництво нашим учням, які повинні знати, що ми можемо і вміємо виготовляти продукцію європейської якості, і в нас є підприємства, якими ми можемо пишатись».

Красова Н.В., учитель ЗОШ №1

Переглядів: 437 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz