Середа, 24.04.2024, 01:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

ЮНИХ ФІЗИКІВ

Учасники

Нижнього Івана Миколайовича,  учня 10 класу НВК №1, учитель Ободянський В.В.;

Федоришина Дениса Олеговича, учня 10 класу НВК №3, учитель Ліщук В.Ф.;

Дударя Анатолія Михайловича, учня 10 класу ЗОШ №8, учитель Кухар М.А.;

Цумана Олександра Сергійовича, учня 10 класу ЗОШ №3, учитель Маліновська М.М.;

Лавренюка Володимира Віталійовича, учня 10 класу ЗОШ №3, учитель Маліновська М.М.

Переглядів: 315 | Додав: admin | Дата: 07.11.2019 | Коментарі (0)

    5 листопада в ЗДО №4 «Світлячок» проводилась екскурсія в творчу лабораторію педагогів садочка з питання «програма Українське дошкілля» як оптимальний варіант реалізації змісту БК дошкільної освіти. Екскурсія в творчу лабораторію педагогів проводилась для методистів та вихователів міста.

    На початку заходу методист Л.О. Уманець провела оглядовий брифінг програми «Українське дошкілля». Методист презентувала роботу в закладі за програмою. В рамках заходу були переглянуті інтегроване заняття в старшій групі з мовлення  (вихователь Фещук Т.О.), музично-ігрове заняття (керівник музичний Островська Т.О.), гурткова робота ( педагоги Кулик І.І. та Шпендюк Ю.В.), та вчитель-логопед  провела презентацію логопедичного кабінету. На завершення господарі провели екскурсію по дитячому садку.

Переглядів: 248 | Додав: admin | Дата: 06.11.2019 | Коментарі (0)

      29 жовтня 2019р. в ДНЗ №4 «Світлячок» відбулося засідання авторської майстерні  учителів-логопедів з питання « Методичний супровід професійного розвитку вчителя-логопеда: вимога часу». На ньому були присутні  учителі-логопеди ЗДО, ЗЗСО.

      На початку заходу вчитель-логопед ДНЗ №4 «Світлячок» Комарніцька І.З. зосередила увагу учасників на важливості постійного підвищення кваліфікації педагогів. Адже сучасний навчальний заклад потребує  високоосвічених фахівців, які творчо реалізують нові технології навчання, стабільно добиваються високих результатів у своїй професійній діяльності. А також сформулювала шляхи зростання професійної майстерності педагога.

      Під час заходу було продемонстровано досвід з використання ігротерапії в корекційній  роботі вчителя-логопеда. Так як, за допомогою гри розвивається усне  мовлення дитини дошкільного віку: поповнюється і активізується словник, формується правильна звуковимова, виробляється вміння влучно висловлювати свої думки, вдосконалюється граматична будова мови. За круглим столом учасники заходу обмінялися думками з даного питання та кожен з педагогів виготовив дидактичну гру «Ми маленькі водії». Засідання авторської майстерні пройшло в творчій та дружній атмосфері.

Переглядів: 322 | Додав: admin | Дата: 31.10.2019 | Коментарі (0)

 

5 клас

І місце – Зуєва Ірина, учениця СЗОШ №2, учитель Короташ Т.В.

ІІ місце – Федорчук Марія, учениця ЗОШ №6, учитель Скрипнюк О.В.,

                Заблоцька Вікторія, учениця ЗОШ №8, учитель Громик О.А.

ІІІ місце – Царенко Софія, учениця ЗОШ №1, учитель Васик М.В.,

                Шафалюк Маргарита, учениця ЗОШ №3, учителі Лук’янчук Т.А., Адамець Г.С.,

                 Якобчук Марина, учениця НВК №1, учитель Кочергіна Л.М. 

6 клас

І місце – Боднар Арсен, учень НВК №1, учитель Ольшанська О.В.

ІІ місце – Ремез Яна, учениця НВК «ЗОШ-гімназія», учитель  Касянчук В.І.

                Морозюк Яна, учениця НВК №3, учитель Пашинська Л.П.,

ІІІ місце – Бачинська Віталіна, учениця ЗОШ №1, учитель Васик М.В.,

                 Остапчук Дарина, учениця ЗОШ №3, учитель Юр’єва О.М., 

                 Муза Богдана, учениця ЗОШ №4, учитель Малярчук Т.В. 

7 клас

І місце – Водзінська Марія, учениця НВК №1, учитель Гуменна Л.С.

ІІ місце – Кошетар Анастасія, учениця НВК №3, учитель Костюк Л.С.,

        ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: admin | Дата: 31.10.2019 | Коментарі (0)

    24 жовтня на базі Шепетівської ЗОШ №6 відбувся мовний тренінг учителів української мови та літератури з теми «Типологія мовних помилок та шляхи їх подолання». Учасники заходу мали змогу поглибити і систематизувати свої знання про різні види помилок в усному і писемному мовленні та пропонували шляхи їх подолання. Під час тренінгу словесники виконували інтерактивні вправи, переглядали експрес – уроки з української мови, ділились досвідом роботи щодо підготовки учнів до ЗНО.

Переглядів: 282 | Додав: admin | Дата: 28.10.2019 | Коментарі (0)

     24.10.2019 у Шепетівському дошкільному навчальному закладі №9 «Барвінок» проведено інтерактивно-методичний семінар для педагогів міста з питання: «Особистість педагога у вимірі запитів ХХІ століття». Під час засідання керівник Гринь О. В. та вихователь - методист Голосієнко К.П. разом з вихователями розглянули вектори розвитку сучасного педагога.

    Тему було розкрито за допомогою таких цікавих форм роботи з педагогами як: інтерактивна  гра - інфографіка  «Говори правильно!»; вправи: «Методичні вузлики «Світ онлайн», «Шифрувальник»; ділова гра: «Зустріч батьків у «Книжковій світлиці». Вихователь старшої  групи Гаврилюк Л.П. та керівник музичний Передрійчук К.А. презентували нову педагогічною технологію  Карла Орфа «Боді перкусіон» за допомогою дитячого оркестру «Кольорові стаканчики». Вихователі  ЗДО№№8,9  Мартинюк О.Г.,  Кошель Г.П. ознайомили з варіантами складання індивідуального проектного плану розвитку професійної компетентності педагога. Кожний учасник інтерактивно-методичного семінару зробив висновок, що ХХІ  століття ставить нові вимоги до особистості вихователя і він має йти в ногу з цими змінами, а саме, бути фахово компетентним.

... Читати далі »

Переглядів: 273 | Додав: admin | Дата: 28.10.2019 | Коментарі (0)

«Якщо ви володієте знаннями, дайте іншим запалити від нього свої світильники»

Т. Фуллер

    23 жовтня 2019 року на базі Шепетівського міського ІРЦ в рамках постійнодіючої школи «Інклюзивна освіта» відбулося 1 засідання з питання: «Загальні аспекти інклюзивної освіти» для вихователів/вчителів інклюзивних груп/класів, асистентів вчителів, практичних психологів, соціальних педагогів, логопедів навчальних закладів міста. 

     Під час засідання учасники мали змогу отримати консультативно-роз’яснювальну інформацію щодо організаційних засад в утворенні та функціонуванні інклюзивного середовища; підвищити рівень професійної компетенції технологіями реалізації інклюзії та усвідомити важливість ефективної взаємодії учасників освітнього процесу. По завершенню засідання педагогічні працівники у формі відкритого діалогу обговорювали актуальні питання щодо впровадження інклюзивного навчання в своїх закладах.

Переглядів: 287 | Додав: admin | Дата: 27.10.2019 | Коментарі (0)

    У Шепетівському НВК №1 відбулось засідання міської Творчої групи вчителів початкових класів "Педзнахідки". На засіданні розглядалось  актуальне питання "Педагогіка партнерства. Нові горизонти класовода у форматі зустрічей з батьками". Нова українська школа вимагає інноваційних, інтегрованих форм роботи не тільки з учнями, але й з батьками. На засіданні активно обговорювались сучасні ефективні форми і методи  роботи з батьками. Цікавим  був виступ психолога школи Дацюк Лесі Віталіївни, яка  провела елементи тренінгу з учасниками групи. На зустрічі панувала дружня позитивна атмосфера.

Переглядів: 282 | Додав: admin | Дата: 22.10.2019 | Коментарі (0)

    На базі дошкільного навчального закладу №12 «Ялинка» відбулось третє засідання обласної школи педагогічної майстерності з питання «Впровадження основ соціальної та фінансової грамотності в освітній процес закладу дошкільної освіти» за участю завідувачів, вихователів - методистів, вихователів Хмельницької області. 
     Роботу школи розпочала Скрипак Н.О., методист з питань дошкільної освіти Шепетівської міської ради , презентувавши введення та огляд теми. Педагоги та діти дошкільного навчального закладу розкривали свої таланти під час фестивалю дитячої творчості "Ярмаринка". У методичному блоці висвітила роботу та напрацювання закладу за програмою «Афлатот» Микитюк Т.М., завідувач.
Підвели підсумки школи педагогічної майстерності Каратаєва М.І. та Дарченко Л.Г., роздавши кожному учаснику школи педагогічної майстерності сертифікат "Впровадження основ соціальної та фінансової грамотності в освітній процес закладу дошкільної освіти".

... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: admin | Дата: 21.10.2019 | Коментарі (0)

     17 жовтня  2019 року на базі дошкільного навчального закладу № 2 «Сонечко»  проведено школу ППД  для вихователів – методистів з питання «Упровадження інноваційних технологій, прогнозування та відстеження їх результативності в освітньому процесі». В ході роботи школи ППД  завідувач ДНЗ  Герасимчук Г.Б. поділилася  досвідом роботи щодо упровадження інноваційних технологій. Вихователь – методист Шевчук Н.І. презентувала низку корисних матеріалів, що розкривають секрети  вироблення  нестандартних підходів до упровадження інноваційних технологій, прогнозування та відстеження їх результативності в освітньому процесі.

     Всі учасники школи ППД  взяли активну участь у арт – майстерні практичного  психолога Вакалюк І.М. «У світі емоцій»,  під час якої було розкрите питання забезпечення емоційного комфорту в освітньому процесі за допомогою арт – терапії.  Вчитель – логопед Колесник Ю.М. зосередила увагу присутніх на доцільності  впровадження в освітній процес   кінезіологічних вправ  як гімнастики   для  мозку.  До уваги вихователів - методистів   було запропоновано перегляд  відео – заняття з малювання  з використанням нетрадиційних технік малювання  «Осінні берізки»   вихователя середньої інклюзивної  групи  Дмитрук О.О

      Школа ППД завершилася вправою «Трибуна вільних думок», під час якої учасники висловили свої думки щодо практичної цінності набутого досвіду та використання його в практичній діяльності. Аналізуючи роботу вихователів - методистів, методист методкабінету міськуо  Скрипак Н.О. зауважила,  що  цікаві форми проведення школи ППД с ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: admin | Дата: 21.10.2019 | Коментарі (0)

ЮНИХ ІНФОРМАТИКІВ

ІІ місце

Федорка Андрія, учня 11 класу НВК№1, учитель Колісецький В.І.;

Буржимського Ростислава, учня 11 класу НВК№1, учитель Колісецький В.І.;

Нижнього Івана, учня 10 класу НВК№1, учитель Колісецький В.І.;

Танасієнка Олександра, учня 11 класу НВК«ЗОШ-гімназія», тренер Колісецький В.І.

ЮНИХ МАТЕМАТИКІВ

Учасники

Федорка Андрія, учня 11 класу НВК№1, учителі Строюк М.Б., Ребекевша Н.М.;

Буржимського Ростислава, учня 11 класу НВК№1, учителі Строюк М.Б., Ребекевша Н.М.;

Нижнього Івана, учня 10 класу НВК№1, учителі Строюк М.Б., Ребекевша Н.М.;

Габінета Романа, учня 10 класу НВК№1, учителі Строюк М.Б., Ребекевша Н.М.;

Мусійчука Олександра, учня 10 класу НВК№1, учителі Строюк М.Б., Ребекевша Н.М.

ЮНИХ ПРАВОЗНАВЦІВ

Учасники

Демчука Віктора, учня 11 класу НВК№1, учитель Турлук Т.І.;

Кудрявцеву Анастасію, ученицю 11 класу НВК№1, учитель Турлук Т.І.;

Губійчука Романа, учня 11 класу ЗОШ№1, учитель Гасюк Л.В.;

Осінську Іванну, ученицю 10 класу СЗОШ№2, учитель Линник В.П.;

Деркач Ангеліну, ученицю 10 класу СЗОШ№2, учитель Линник В.П.

За підготовку команди «Юних правознавців» висловлюємо подяку Оніщук М.В., учителю НВК№3

Дякуємо вчителям, які результативно підготували наші юні обдарування! Бажаємо нових злетів, натхнення, жаги до перемог!

... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: admin | Дата: 16.10.2019 | Коментарі (0)

    На базі Шепетівського закладу дошкільної освіти № 7 «Дюймовочка» відбулось засідання школи професійної адаптації молодих педагогів ЗДО  з питання «Інновації у підвищенні професійної компетентності педагога» за участю молодих вихователів міста.
   Під час проведення заходу  у формі  ділової гри досвідчені педагоги ділились з колегами своїми напрацюваннями. Вихователь ЗДО №7 «Дюймовочка» Гончарук О.В. презентувала досвід роботи :  «Використання інформаційно-комунікативних технологій у роботі з дошкільниками. Створення презентації POWERPOINT», вихователь ЗДО №12 «Ялинка» Каток І.В. знайомила  молодих колег з відео матеріалами гурткової роботи «Сходинки до інформатики».   І на завершення заходу, кожен учасник школи професійної адаптації молодих педагогів ЗДО, мав змогу оглянути предметно-розвивальне середовище різних вікових груп закладу.

Переглядів: 291 | Додав: admin | Дата: 16.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 298 | Додав: admin | Дата: 04.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 271 | Додав: admin | Дата: 04.10.2019 | Коментарі (0)

ЮНИХ БІОЛОГІВ

ІІ місце

Купця Владислава Олександровича,  учня 11 класу СЗОШ №2, учитель Поліщук Л.М.;

Тищук Анастасію Василівну, ученицю 11 класу СЗОШ№2, учитель Поліщук Л.М.;

Конюк Лідію Русланівну, ученицю 11 класу СЗОШ №2, учитель Поліщук Л.М.;

Ковальчука Миколу  Олександровича, учня І курсу НВК №1, учитель Білецька Н.С.;

Кухарчук Анну Валеріївну, ученицю ІІ курсу НВК №1, учитель Білецька Н.С.

ЮНИХ ХІМІКІВ

ІІІ місце

Цумана  Олександра Сергійовича,  учня 10 класу ЗОШ №3, учитель Черниш В.В.;

Кушпель Поліну Миколаївну, ученицю 10 класу ЗОШ№1, учитель Шахрай Т.М.;

Яржемського Валентина Володимировича, учня 11 класу ЗОШ №1, учитель Шахрай Т.М.;

Будник Марію Іванівну, ученицю 10 класу СЗОШ №2, учитель Месь О.В.;

Шуляка Максима Павловича, учня 11 класу СЗОШ №2, учитель Месь О.В.

ЮНИХ ГЕОГРАФІВ

Учасники

Ковальчука-Майданця Віталія,  учня 9 класу НВК №1, учитель Горбань Н.К.;

Мельник Дар’ю Миколаївну, ученицю І курсу НВК №1, учитель Горбань Н.К.;

Машківську Софію Олександрівну, ученицю 9 класу НВК №1, учитель Горбань Н.К.;

Слесарчук Дар’ю Ярославівну, ученицю І курсу НВК №1, учитель Горбань Н.К.;

Дудаш  Аллу Віталіївну, ученицю І курсу НВК №1, учитель Горбань Н.К.

Дякуємо вчителям, які результативно підготували наші юні обдарування! Бажаємо нових злетів, ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: admin | Дата: 03.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 299 | Додав: admin | Дата: 27.09.2019 | Коментарі (0)

    25 вересня 2019 року у Шепетівському ДНЗ №6 «Білочка» був проведений майстер-клас вихователя-методиста ДНЗ №6 «Білочка» Кротович Г.Ц. з питання «Духовно-моральне виховання дітей в закладах дошкільної освіти»  для вихователів-методистів дошкільних закладів освіти міста.

    На захід була запрошена Сучок В.Є., завідувач КДНЗ №4 «Казка» м. Южне Одеської області, співавтор програми «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на християнських цінностях», яка презентувала свій багаторічний досвід роботи з даного питання.

    Вихователь-методист Кротович Г.Ц. ознайомила учасників майстер-класу з нормативно-правовою базою щодо духовно-морального виховання дітей дошкільного віку, поділилась досвідом роботи ДНЗ з даного питання, практично провела з педагогами інтерактивні вправи, такі як мозковий штурм «Добери риму», метод «Мікрофон» гра «Клубочок вдячності», гра  «Наслідки».

    Проведено заняття гурткової роботи «Чудовий задум Творця» з дітьми середньої групи №2 (вихователь Краєвська О.В.). Практичний психолог закладу Равкіс О.А. націлила увагу присутніх на  ролі дорослого у формуванні ціннісних орієнтацій дитини.

... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: admin | Дата: 27.09.2019 | Коментарі (0)

    24 вересня 2019 року в НВК№3 відбувся обласний семінар вчителів трудового навчання та методистів методичних кабінетів (центрів) з питання формування ключових компетентностей в учнів 5,9-х класів при вивченні трудового навчання. На початку семінару методист ХОІППО Павич Ніна Миколаївна ознайомила присутніх з формуванням підприємницьких компетентностей на уроках трудового навчання і технологій. Учасники ознайомилися з освітнім простором Шепетівки, творчими лабораторіями закладу та, зокрема, лабораторією учителя обслуговуючої праці Мокроуз Лариси Володимирівни, де під час проведеного майстер-класу мали можливість виготовити власні вироби. Директор МНВК Чернушич Алла Володимирівна презентувала свій заклад як ресурсний центр трудової підготовки учнівської молоді.

Переглядів: 284 | Додав: admin | Дата: 26.09.2019 | Коментарі (0)

    19 серпня 2019 р. на базі  Шепетівського  ЗДО№11 «Дзвіночок» відбувся методичний практикум  для вихователів міста з питання «Середовищна  модель : акценти освітньої роботи».

    Під час засідання Шахрай Н.В., завідувач ЗДО№11 «Дзвіночок» поділилася  своїм досвідом роботи, креативними ідеями та натхненням щодо  бачення  сьогодення та  перспектив  у розвитку розвивального середовища закладу. Особливу увагу звернула на нові акценти  організації ігрового простору, досвід   інших  держав та  дотримання вимог  до безпеки облаштування груп.

    Учасники заходу мали можливість ознайомитися з вимогами до  створення сучасного освітнього  простору ; визначили  як оптимально організувати   предметно-розвивальне середовище. За допомогою проведених інтерактивних вправ, ігор учасники заходу   конструювали  різні моделі   сучасних осередків для розвитку. Підсумком  методичного практикуму  був  перегляд  спецпроекту ТСН "Рецепти росту"  та відеоекскурс в групові приміщення закладу.

... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: admin | Дата: 20.09.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 30 31 »
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz