Четвер, 28.03.2024, 14:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

    Управління освіти Шепетівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача Шепетівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5 «Казка», розташованого за адресою: вул. Судилківська, 5 м. Шепетівка, з оплатою праці відповідно до єдиної тарифної сітки по оплаті праці працівників бюджетної сфери.

      1. Участь в конкурсі може взяти особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу педагогічну освіту відповідного фаху на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, високі моральні та професійні якості, стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки завідувача.

       2. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто подають у письмовій формі до управління освіти такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою та автобіографією;
  • копії документів про освіту;
  • копії паспорта та ідентифікаційного коду;
  • письмову згоду на обробку персональних даних;
  • копію трудової книжки;
  • мотиваційний лист і перспективний план розвитку навчального закладу
  • (довільна форма) для проведення ним публічної відкритої презентації.

      У разі встановлення додаткових вимог до претендента на посаду подаються документи, що підтверджують його відповідність встановленим вимогам.

      3. Термін подання документів для участі в конкурсному відборі не може становити менше 10 та більше 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору.

      4. Не може взяти участь у конкурсі на посаду завідувача особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або дієздатність якої обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, як ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: admin | Дата: 16.08.2017 | Коментарі (0)

Випускник Шепетівського НВК №1 Арсентій Івасюк 

отримав максимальні 200 балів за ЗНО з біології!

     Випускник багато років поспіль був переможцем обласного та Всеукраїнського етапу олімпіад із біології, конкурсів учнівської творчості під керівництвом учителя-методиста Наталії Степанівни Білецької. Тому авторитет і професіоналізм учителя, прагнення юнака працювати систематично і наполегливо, а також сильний адміністративний контроль забезпечили такий високий результат.

      Щиро вітаємо Арсентія із гарним результатом та зичимо вдалого вступу до обраного вищого навчального закладу, висловлюємо слова подяки учителю, батькам та адміністрації школи!

Переглядів: 473 | Додав: admin | Дата: 26.06.2017 | Коментарі (0)

     «Організація науково-дослідницької і краєзнавчої роботи учнів – нові підходи до реалізації» - до обговорення цього питання вчителі географії та економіки шкіл Шепетівки підійшли креативно, вирівшивши, що найкращою формою проведення методичного заходу буде знайомство з цікавими природними та економічними об’єктами нашого краю. Адже особистий досвід і власні враження сприятимуть більш яскравим та змістовним заняттям із учнями. З цією метою була здійснена екскурсійна поїздка на Житомирщину із відвідуванням підприємства «Церсаніт», краєзнавчого музею в м. Коростень та музею коштовного та декоративного каміння в м. Хорошів.

      Відгуки педагогів засвідчили, що незважаючи на насичений порядок денний і, у зв’язку з цим, досить пізнє повернення в Шепетівку такі форми організації методичної роботи з педагогами збагачують їх новими знаннями.

     «Першою зупинкою нашої подорожі до м. Коростень стало відвідування фабрики «Церсаніт» в м. Новоград-Волинський. «Cersanit Invest» — компанія з виробництва керамічних виробів і сантехнічного устаткування, що входить до складу польської групи Rovese S.A. та є одним із лідерів на європейському ринку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Кельце, Польща. Весь технологічний процес на підприємстві автоматизований, що унеможливлює потрапляння браку до споживача. Свою продукцію фабрика поставляє на ринки Східної Європи (Росія, Україна), а також країни Європейського Союзу».

Сікорська С.В., Драчук Л.В, учителі ЗОШ №8

      «Від поїздки залишились лише приємні враження. Особливо вразило перебування на під ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: admin | Дата: 12.06.2017 | Коментарі (0)

     Відповідно до плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на замовлення управління освіти  6-8 червня у Шепетівці був проведений семінар-тренінг з методики викладання основ здоров'я та курсу «Вчимося жити разом» на засадах життєвих навичок. Навчанням були охоплені двадцять педагогів  загальноосвітніх навчальних закладів міста (вчителі початкових класів,  основ здоров'я, соціальні педагоги), яким по закінченню вручено відповідні сертифікати.

     Методист Хмельницького ОІППО  Поліщук Г.Й. ознайомила учасників семінару  з концепцією, змістом та методикою викладання  курсу «Вчимося жити разом». Також були вибірково проведені уроки-тренінги для учнів початкових класів та основної школи з означеного курсу, обговорені пропозиції і рекомендації щодо удосконалення розробок занять.

    Доброзичлива атмосфера, яка панувала під час проведення тренінгу заохочувала вчителів до активної і продуктивної діяльності, адже всі учасники отримали не лише необхідні знання та вміння, але й нові враження та досвід.

      Ми вдячні учасникам семінару-тренінгу  за активність і зацікавленість. Чекаємо на подальшу співпрацю!

Переглядів: 429 | Додав: admin | Дата: 09.06.2017 | Коментарі (0)

Скачати буклет - reklamka.pdf

Переглядів: 430 | Додав: admin | Дата: 08.06.2017 | Коментарі (0)

"Вчитель приходить тоді, коли учень готовий"

      Ось і промайнули три неповторних та довгоочікуваних дні семінару з запрошеним тренером, психотерапевтом із сонячної Одеси, Т.П. Репновою.

      З 25 по 27 травня на базі СШ-інтернат, команда пcихологічної служби м. Шепетівки поринула у світ знань. Протягом трьох днів кожен мав можливість одягнути на себе різні соціальні ролі: студента, дитини, мами, дружини та психолога, і переусвідомити всі свої недоліки та досягнення. Освіжити давно забуті знання із студентських років та почути відоме та незнане. Дитячий психоаналіз від самого народження дитини, Юнгіанська піскова терапія. Побачити світ казки та іграшки іншими очима.

      Родзинкою семінару був третій день, присвячений метафоричним асоціативним карткам. 8 колод пропрацьованих на собі: сльози, сміх, здивування та захоплення, усвідомлення реальних життєвих своїх проблем та ресурсів.  Дякуємо Тетяні Петрівні за цікаві, високоякісні, продуктивні та максимально насичені дні. Адміністрації закладу СШ-інтернат за гостинність та створення комфортних умов. Щира подяка, методисту психологічної служби Колісецькій О.Ф. за ідею та її реалізацію. Ви є нашим взірцем того, що все нереальне є можливим - головне вірити та прагнути до цього.

Переглядів: 458 | Додав: admin | Дата: 29.05.2017 | Коментарі (0)

     24.05.2017р. в ДНЗ №2 "Сонечко" відбулося засідання експрес-курсів для керівників дошкільних закладів міста з питань організації літнього оздоровлення в ДНЗ. Мета заходу - вивчення проблеми організації оздоровчого періоду як складової частини роботи ДНЗ зі зміцнення та збереження фізичного та психічного здоров'я дітей.

     Завідувач Герасимчук Г.Б. розкрила питання організації життєдіяльності дітей в літній період. В ході презентації Шевчук Н.І., вихователь – методист закладу, розкрила питання щодо планування роботи ДНЗ в літній період. В практичній частині експрес-курсів присутні переглянули музично-оздоровче заняття в старшій групі ( музкерівник Бушко А.Г.). ихователь середньої групи Брикнер О.М. презентувала метод казкотерапії як нетрадиційну форму оздоровлення дітей. читель – дефектолог Щука Н.С. в сенсорній кімнаті з дітьми старшої групи продемонструвала заняття з психогімнастики «Музика моря». Практичний психолог акалюк І.М. з учасниками експрес - курсів провела міні – тренінг «Здоров’я в ваших руках» .

       Учасники заходу дійшли висновку, що оздоровчий період - найважливіший період у діяльності ДНЗ для зміцнення та збереження фізичного та психічного здоров'я дітей.

     Підсумок заходу провела методист міськуо з питань дошкільної освіти Скрипак Н.О., яка звернула увагу присутніх на важливість дотримання методичних вимог щодо планування освітньої роботи та організації життєдіяльності дітей улітку для створення необхідних умов зміцнення здоров’я та гармонійного розвитку дітей дошкільного віку.

... Читати далі »

Переглядів: 830 | Додав: admin | Дата: 26.05.2017 | Коментарі (0)

Виховна година "Мова солов'їна" в ДНЗ№1 "Перлинка"

Свято "Барвінкова Україна" в ДНЗ№6 "Білочка"

Експрес-екскурсія "Відчуй смак мови" в ДНЗ№9 "Барвінок"

Літературно-музична година "Допоки в серці буде мова" в ДНЗ№11 "Дзвіночок"

Брейн-ринг "Мово наша калинова" в СЗОШ №2

Інтелектуальна гра "Кращий мовознавець" у ЗОШ№3

Година спілкування у ЗОШ№4

Орфографічний практикум у НВК "ЗОШ-гімназія"

Мовознавча вікторина в ЗОШ№6

... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: admin | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)

     В січні – березні 2017 року Національний центр «Мала академія України» спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка проводила конкурс юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського. Згідно поданих 4500 заявок з різних областей України МАН отримала біля однієї тисячі вирощених кристалів учнями.

      20 травня у місті Львові проходив фінальний етап Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського до якого було запрошено 26 переможців відбіркового етапу з числа учнів середньої та старшої вікової категорії. Серед учнів 1 – 6 класів журі конкурсу визначило 8 переможців у таких номінаціях: «Найбільший кристал», «Найякісніший кристал», «Найоригінальніший кристал», «Віртуальний кристал».

      У номінації «Найоригінальніший кристал» переможцем Всеукраїнського конкурсу юних дослідників стала учениця 3 класу Шепетівського НВК №3 Кондратюк Софія. МОН України, Національна Академія Наук України, Мала Академія Наук України нагородили Кондратюк Софію Дипломом першого ступеня, кубком переможця, а також Грамотою Львівського Національного університету імені Івана Франка. Гості та учасники конкурсу ознайомилися з виставкою найкращих кристалів вирощених учнями 1 – 6 класів, взяли участь у майстер-класах з дослідження кристалів, відвідали концерт львівського гурту «Ягуди».

Переглядів: 414 | Додав: admin | Дата: 22.05.2017 | Коментарі (0)

Завдання школи – навчити жити.

Ми повинні виховати Людину,

здатну створити своє особисте життя.

      17 травня 2017 року на базі ЗОШ №4 відбулося засідання круглого столу з питання «Формування полікультурної компетентності учнів на уроках іноземної мови».

      Доповідь з мультимедійною презентацією з даної теми презентував учитель англійської мови ЗОШ №4 Шеремета С. А. Учасники круглого столу обговорили такі питання як компетентнісний підхід у вивченні іноземної мови, поняття полікультурної компетентності в освіті, соціокультурний компонент мовної освіти як засіб формування полікультурної особистості, полікультурна компетенція вчителя та учня, методи та прийоми формування полікультурної особистості на уроках іноземної мови, а також обмінялися досвідом щодо формування полікультурної компетентності на уроках іноземної мови.

Переглядів: 409 | Додав: admin | Дата: 19.05.2017 | Коментарі (0)

     17 травня 2017 року педагогічний колектив Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді презентував власну діяльність та досвід співпраці з лісівниками в рамках Всеукраїнського семінару-практикуму для заступників директорів обласних ЕНЦ/СЮН на тему «Формування ціннісних орієнтирів учнівської молоді у контексті впровадження в навчально-виховний процес сучасних інноваційних педагогічних технологій».

     25 учасників семінару з 18 областей та м. Києва ознайомились з напрямами роботи закладу, навчально-методичною базою, проектною діяльністю і напрацюваннями за результатами спільної науково-педагогічної співпраці з лабораторією діяльності позашкільних закладів Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України з питання «Формування екологічної культури і активної екологічної позиції особистості в умовах позашкільного навчального закладу». Під час екскурсу педагоги ЦЕНТУМ презентували організацію навчально-виховної роботи в профільних кабінетах, виставкових залах, музеях, куточках живої природи, на навчально-дослідній земельній ділянці та дендрологічному парку. На завершення перед гостями виступили вихованці гуртка «Юний хендлер» та продемонстрували свої навички у дресируванні собак, а вихованці гуртка «Юні майстри народних ремесел» провели невеличкий майстер-клас з виготовлення солом’яного янгола.

      Учасники семінару були приємно вражені високим рівнем організації роботи закладу та залишили схвальні відгуки у книзі відгуків і пропозицій. Така оцінка стимулює педагогічний колектив закладу до подальшого удосконалення навчально-виховного процесу та професійного зростання.

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: admin | Дата: 19.05.2017 | Коментарі (0)

       Під таким гаслом в Хмельницькому обласному драматичному театрі імені М. Старицького відбулось віншування учнівської еліти області.

       До учасників урочистого зібрання з нагоди вручення премій переможцям обласних етапів олімпіад з навчальних предметів та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017 році зі словами вітання звернулись: голова обласної державної адміністрації О. Корнійчук, голова обласної ради М. Загородний, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації О. Фасоля, ректори вищих навчальних закладів, науково-педагогічні працівники обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

        Від імені талановитої юні Хмельниччини до учасників дійства звернулась Слюсар Софія, учениця НВК «ЗОШ-гімназія»,  переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

        Науковий пошук, працелюбність та наполегливість школярів отримала гідну оцінку. Цьогоріч загальна сума виділена на преміювання юних обдарувань становить більше 458 тисяч гривень. Із 498 премій, що були вручені на святі – 48 отримали шепетівчани. Пишаємося здобутками наших школярів і дякуємо за наполегливу результативну працю учителям та науковим керівникам переможців.

... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: admin | Дата: 18.05.2017 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

    Останнім часом спостерігаються спроби залучення освітян області до реалізації різноманітних програм на території Російської Федерації шляхом організації олімпіад, семінарів, стажувань тощо. Разом з тим, вказані заходи використовуються Російською Федерацією для організації різного роду провокацій, підготовки публікацій в засобах масової інформації з метою дискредитації нашої держави на міжнародній арені.

     З початку 2014 року навчальними закладами та іншими освітніми установами нашої країни у зв'язку з анексією з боку РФ території АР Крим та підтримки нею терористів т.зв. «ДНР/ЛНР» (Луганської, Донецької областей), будь-яке співробітництво, в т.ч. на каналі гуманітарного обміну, із країною-агресором припинено.

     Відповідно, просимо представників освітньої сфери утриматись від участі у вказаних заходах, які можуть завдати шкоди іміджу нашої держави.

Директор Департаменту                              О.Фасоля

Переглядів: 432 | Додав: admin | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

     5 травня 2017 року для практичних психологів та соціальних педагогів ДНЗ, ЗНЗ, ПНЗ відбувся навчальний тренінг «Ресурсними стежками» з питань запобігання професійного вигорання педагогічних працівників, їх відновлення та пошук ресурсів для забезпечення екологічних умов співпраці учасників НВП.

Переглядів: 392 | Додав: admin | Дата: 11.05.2017 | Коментарі (0)

     З березня по квітень Національний Центр «Мала академія наук України» та Інститут енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» провели Всеукраїнську олімпіаду «Зелена енергетика» для учнів 10–11-х класів. Олімпіада проводилася у два етапи:

  • І етап – відбірний (заочний у формі тестування) – 1–4 березня.
  • ІІ етап – фінальний (всеукраїнський очний у Києві) – квітень.

     В останні дні квітня у м. Києві відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Зелена енергетика». З усієї України було 28 учасників. Від Хмельницької області до участі у фіналі був запрошений учень 11-А класу Шепетівської СЗОШ №2 Гриценюк Василь.

     Учні не тільки змагались у виконанні комплексних завдань з фізики, також для них були організовані практичні заняття. Лекцію юним фізикам читав директор Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Сергій Петрович Денисюк. З напутнім словом до конкурсантів звернувся Президент НЦ «МАНУ», академік Національної академії наук України Довгий Станіслав Олексійович.

      Дякуємо Семенюку Олександру Васильовичу, учителю фізики СЗОШ №2 за результативну підготовку учня Гриценюка Василя.

Переглядів: 407 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

      Під таким гаслом у загальноосвітніх навчальних закладах міста відбувся весняний етап Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК - 2017». Школярі міста взяли активну участь у весняному «Колоску». Цьогоріч це 1744 учні, що люблять природничі науки. Шепетівчани підтримали всеукраїнську акцію і прийшли на конкурс у вишиванках, зробивши його незабутнім, урочистим і святковим.

      Дякуємо учням, їх батькам, педагогам за чудове свято природничих наук!

Шепетівська ЗОШ№4

Шепетівська ЗОШ№6

Шепетівський НВК№1

Шепетівський НВК "ЗОШ-гімназія"

... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

     Відбувся виїзний проблемний семінар вчителів трудового навчання загальноосвітніх навчальних закладів міста Шепетівки. Освітяни вирішили відвідати м. Кременець не тільки тому, що це одне з найкрасивіших малих міст України, а перед усім для того, щоб обговорити питання «Ролі та місця вчителя в професійній орієнтації старшокласників» із викладачами Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка.

     Гуманітарно-педагогічна академія – один із найстаріших навчальних закладів України, яка веде свою давню історію від існування у формі гімназії, ліцею, семінарії, учительського та педагогічного інститутів, педагогічного училища, педагогічного коледжу та стала у минулому першовитоком для Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сьогодні на трьох факультетах функціонують 12 кафедр, на яких науково-педагогічну роботу здійснюють близько двохсот фахівців високої кваліфікації.

     Делегацію учителів із м.Шепетівки гостинно зустрів ректор академії професор Афанасій Ломакович , який яскраво презентував навчальний заклад, познайомивши із його історією та сьогоденням. А далі учителі продовжили роботу на кафедрі теорії і методики трудового навчання та технологій. Завідувач кафедри -доктор педагогічних наук, доцент Курач М.С. та викладачі долучились до обговорення питань семінару.

     Особливо цікавим для шепетівчан стало знайомство із навчальними майстернями та аудиторіями. Базою для практичної підготовки студентів спеціальності «Технологічна освіта» слугують 13 навчальних майстерень (ручної та художньої обробки дер ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

       27 квітня у НВК №3 відбулося засідання динамічної групи учителів української мови та літератури з питання «Додавання сторонніх віджетів та посилань на корисні ресурси в блозі». Керівник групи О.А.Громик, заступник директора з виховної роботи ЗОШ №8, ознайомила колег зі специфікою наповнення контентом блогу віджетами, особливостями їх змістового наповнення та оформлення, посиланнями на інші ресурси. По завершенню роботи учасники засідання обговорили найактуальніші проблеми, що виникають у роботі вчителя-словесника.

Переглядів: 428 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

    26 квітня 2017 року на базі Шепетівського НВК №3 відбувся обласний семінар Асоціації керівників інноваційних закладів освіти Хмельницької області з питання «УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ СТВОРЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ».

      У семінарі взяли участь 42 учасники, Дупляк Т.В., заступник директора департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, Гуменюк В.В., завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, Орловська Н.М., методист кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, Можейко Г.П., керівник АКІЗО.

      Учасники семінару мали змогу побачити структуру навчальної роботи Шепетівського НВК№3, відвідали музей школи, ознайомились з навчальними кабінетами і тренажерним залом військового ліцею, з його традиціями: обітниця ліцеїста, прощання з прапором ліцею, передача курсівок, з елементами методики розвивального навчання в початкових класах, майстер-класом Ніколайчук А.Д., ляльковим театром «Дивограй».

Переглядів: 434 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

Компаративний метод – це метод майбутнього,

який допомагає сформувати творчого читача

із самостійним критичним мисленням…

    21 квітня 2017 року на базі Шепетівської ЗОШ №1 відбулося засідання адресного семінару вчителів зарубіжної літератури, української мови та літератури з проблеми «Технологія компаративної інтерпретації творів української та зарубіжної літератур у їх родовій та жанровій специфіці».

    Гоняк Оксана Василівна, учитель зарубіжної літератури ЗОШ №1, презентувала учасникам семінару урок зарубіжної літератури в 5 класі з теми "Туве Янсон "Капелюх чарівника" і Василь Королів-Старий «Хуха Моховинка». Персонажі твору, втілення в них ідей доброти, щирості, сімейних цінностей". На уроці вчитель використовувала різні інноваційні методи і форми навчання. Учні виразно читали, переказували текст, виділяли ключові епізоди твору, їх коментували, висловлювали власні судження про прочитане, працювали в парах, складали порівняльну характеристику героїв творів зарубіжної та української літератур.

      Учасники семінару вкотре переконались, що використання компаративного аналізу художніх творів допомагає реалізувати завдання сучасної літературної освіти, підвищити загальнокультурний рівень розвитку учнів, сформувати в них стійкі уявлення про різноманітність світу, виховати толерантне ставлення до людей інших національностей. Застосування такого аналізу текстів вимагає від учителя вміння формувати ефективні моделі уроків з використанням інтерактивних методів навчання, засобів ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: admin | Дата: 26.04.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 30 31 »
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz