П`ятниця, 19.04.2024, 13:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

   18 березня 2021 року серед вчителів початкових класів ЗЗСО міста розпочався онлайн-марафон «А я роблю так». Консультант Центру ПРПП Кузмінська Л.В. у своєму виступі наголосила, що мета проведення марафону – це обмін досвідом роботи із опанованих та узагальнених освітніх технологій і платформ очного та дистанційного навчання здобувачів освіти, сприяння розвитку творчого і професійного потенціалу педагогів, а також мотивації творчої праці педагогічного і учнівського колективів.

   Здоров’я дітей – одне з основних джерел щастя, радості і повноцінного життя батьків, учителів, суспільства вцілому. Тому головним завданням у діяльності педагогічних колективів освітніх закладів на сучасному етапі є збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у педагогів, здобувачів освіти і їхніх батьків.

   Під час онлайн семінару-тренінгу досвідом роботи з теми «Використання здоров’я-збережних технологій терапевтичного спрямування в початковій школі» поділились вчителі початкових класів ЗОШ №3 Дем’янчук І.О., Гальчин Н.І., Дідик Ю.В., Ткач Н.В., Васильчук О.Л., Федорук В.Л., Поліщук С.А., Боянівська О.В. Крім того, Дем’янчук І.О. презентувала методичний посібник педагогів з даної теми, який у 2020 році був представлений на обласну виставку педагогічних інновацій і відзначений дипломом.

   Під час професійного діалогу та виконання тренінгових вправ під керівництвом Ткач Н.В., Гальчин Н.І., Дідик Ю.В. педагоги вдосконалювали впровадження здоров’язбережних технологій в початковій школі, проявляли власний досвід, креативність під час  зворотнього зв’язку та підтримку вчителя на опанування новими те ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: admin | Дата: 19.03.2021 | Коментарі (0)

   03 березня 2021 року  відбулася  віртуальна онлайн-зустріч учителів початкових класів, соціальних педагогів, практичних психологів ЗЗСО, вихователів та практичних психологів ЗДО міста щодо запобігання та протидії булінгу, щоб запобігти та попередити, а за потребою протидіяти будь-яким проявам насильства.

   Обов’язковою умовою було виконання домашнього завдання, тому чекаємо на зворотній зв'язок з виконаним домашнім завданням: до 26 березня 2021 року вчителям початкових класів та соціально-психологічній  службі  міста провести (онлайн, індивідуально офлайн) заняття з питання запобігання та протидії булінгу (ненав’язливо й цікаво) - учителі проводять захід з учнями , а працівники соціальної психологічної служби - на вибір: учні, педагоги, вихователі, батьки -  з дотриманням усіх карантинних вимог.

   До 1 квітня 2021 року розмістити інформацію та світлини про захід у соціальній мережі на власній сторінці та обов’язково на сторінці свого закладу з хештегом #антибулінг_Шепетівка

   Презентація - prezentacija_onlajn-seminaru.pptx

Переглядів: 314 | Додав: admin | Дата: 10.03.2021 | Коментарі (0)

   Педагогічні працівники Шепетівського Центру ПРПП взяли участь у масштабному  онлайн-заході  «Центри професійного розвитку педагогічних працівників: виклики, освітні стратегії і партнерська взаємодія», організованого Державною установою «Український інститут розвитку освіти», Міністерством освіти і науки України за сприяння Європейського центру ім. Вергеланда. 

    Під час роботи форуму  були розглянуті  питання створення та діяльності Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, проблеми та перспективи розвитку новостворених  установ, шляхи організації дієвої взаємодії між МОН України, УІРО і Центрами, їх засновниками і органами управління освітою.

    Віра Рогова, заступник Міністра освіти і науки України та Вадим Карандій, директор УІРО сфокусували увагу на місії Центрів ПРПП у сучасному освітньому просторі України. ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: admin | Дата: 04.03.2021 | Коментарі (0)

   У марафоні педагогічних ідей і думок швидко пролетіли три конкурсні дні «Учитель року-2021» в номінації «Українська мова та література» для учасниці Соколюк Юлії Петрівни, учителя-словесника ЗОШ№4. Для конкурсантки освітянське випробування стало ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкриттям нових граней педагогічного досвіду та школою самоствердження й самовираження. Усі тривоги вже позаду, підсумки обласного етапу конкурсу підбито…

Шановна Юліє Петрівно!

    Вітаємо з перемогою та пишаємося Вашим достойним результатом - ІІ місце серед шести лауреатів! Тож хай участь у конкурсі «Учитель року» надихає Вас на творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, хай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть Вам досягти омріяної мети!

Переглядів: 193 | Додав: admin | Дата: 01.03.2021 | Коментарі (0)

   Успішний виступ юних науковців на конкурсі-захисті науково-дослідницьких проєктів Малої академії наук України додав в скарбничку здобутків освіти Шепетівщини дванадцять перемог. Вітаємо школярів та педагогів-наукових керівників з чудовим результатом.

Диплом ІІ ступеня

Казмірчук Ярослав, НВК "ЗОШ-гімназія", секція "Екологія", науковий керівник Гудкова Н.П., учитель біології

Марчук Марина, ЗОШ№4, секція "Загальна біологія", науковий керівник Сідлецька О.М., учитель хімії

Годованець Іванна, НВК№3, секція "Лісознавство", науковий керівник Кондратюк А.М., учитель хімії

Шикерук Юрій, Плесенська ЗОШ, секція "Валеологія", науковий керівник Бачинська О.В., учитель хімії, біології

Мазур Інна, НВК "ЗОШ-гімназія", секція "Педагогіка", науковий керівник Герасименко О.М., заступник директора з навчально-виховної роботи

Диплом ІІІ ступеня

... Читати далі »

Переглядів: 243 | Додав: admin | Дата: 23.02.2021 | Коментарі (0)

    Строюк Марина Борисівна - сучасний  педагог-професіонал, учитель математики Шепетівського НВК №1 ім. Героя України М. Дзявульського.  Нестандартний пошук, постійний самоаналіз, творчість, інноваційність стали запорукою її професіоналізму. Пріоритетом  роботи вчительки є застосування нових підходів у викладанні, створення сприятливих умов для забезпечення якісного освітнього процесу та атмосфери успіху для кожного учня.  

   Завжди щира, позитивна, відкрита, креативна, наділена невичерпною енергією. Саме ці якості сприяли її успіху в конкурсі «Учитель року - 2021» в номінації «Математика», лауреатом якого стала Марина Борисівна.

   Щиро вітаємо Марину Борисівну з результативною участю в конкурсі.

Переглядів: 212 | Додав: admin | Дата: 23.02.2021 | Коментарі (0)

   В період 13-18 лютого  відбувся обласний (ІІ) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів учнів-членів Малої академії наук України. Двадцять шість  старшокласників  Шепетівської міської територіальної громади із НВК №№ 1, 3, «ЗОШ-гімназії», СЗОШ №2, ЗОШ №№ 1, 3, 4, 6, Плесенської ЗОШ представили свої напрацювання. Цього року, з огляду на карантинні обмеження, конкурс проходив у дистанційному режимі. Школярі та журі співпрацювали онлайн через  мережу  Інтернет. 

  Першим конкурсним випробуванням був портерний захист, під час якого юні дослідники у безпосередньому спілкуванні з членами журі презентували мету, завдання проекту, матеріали і методи виконання.

    Найбільш суттєві та вагомі результати, що були досягнуті під час роботи над проектом,  конкурсанти представляли, виступаючи на науковій конференції.

    19 лютого журі підвело підсумки конкурсу-захисту. У наполегливій боротьбі дванадцять шепетівчан здобули перемогу.

     Вітаємо МАНівців та дякуємо науковим керівникам.

... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: admin | Дата: 20.02.2021 | Коментарі (0)

   Лютий для Шепетівки стартував успішно! Упродовж 02-05 лютого напруженими та продуктивними були випробування обласного етапу конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Керівник закладу» для Наталі Миколаївни Щур, директора ЗОШ 6, та вона виступила гідно і здобула перемогу, ставши другим призером конкурсу.

   Шановна Наталю Миколаївно! Вітаємо з перемогою і бажаємо завжди бути в пошуку нових задумів і чудових креативних ідей для творчості в професії та відчувати щастя й радість за їх запровадження. Творчих Вам злетів і радості від перемог!

Переглядів: 202 | Додав: admin | Дата: 09.02.2021 | Коментарі (0)

    Інститут освітнього омбудсмена початково запроваджено Законом України «Про освіту» з метою забезпечення належних умов для реалізації права на освіту.

   6 червня 2018 року року на засіданні уряду  було прийнято Постанову «Деякі питання освітнього омбудсмена», якою затверджено Положення про освітнього омбудсменаПорядок та умови звернення до освітнього омбудсмена.

   Освітній омбудсмен є посадовою особою, на яку Кабінетом Міністрів України покладається виконання завдань із захисту прав у сфері освіти. Він призначається на посаду Кабінетом Міністрів України строком на п'ять років без права повторного призначення. Першим освітнім омбудсменом України  14 серпня 2019 року став  Сергі́й Іва́нович Горбачо́в  — український освітянин, журналіст

   Освітній омбудсмен має право:

  • розглядати скарги та перевіряти факти, викладені у скаргах, поданих здобувачами освіти, їхніми батьками, законними представниками, а також педагогічними, науково-педагогічними і науковими працівниками;
  • отримувати від закладів освіти та органів управління освітою інформацію, необхідну для виконання своїх функцій, у тому числі інформацію з обмеженим доступом;
  • здійснювати перевірку за ... Читати далі »
Переглядів: 214 | Додав: admin | Дата: 06.02.2021 | Коментарі (0)

   4 лютого відповідно до плану роботи Центру ПРПП відбувся онлайн-семінар із освітянською спільнотою закладів загальної середньої освіти Шепетівської територіальної громади.

   Директор Центру Колоднюк О.А., звернулася до учасників заходу з вітальним словом та побажала продуктивної роботи та активної співпраці.

  Консультантка Центру Вихівська Г.Б. проаналізувала зміни у вимогах  законодавства щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

  На семінарі розглянуто  практичні аспекти  професійного розвитку педагогів, зокрема: форми і види, основні напрями підвищення кваліфікації. Учасники семінару  отримали інформацію про суб’єктів надання освітніх послуг, обсяги підвищення кваліфікації та особливості  визнання її результатів. Продемонстровано орієнтовний алгоритм підготовки педагогічного працівника до підвищення кваліфікації та надано   рекомендації  щодо  професійного розвитку педагогів.

  З метою розбудови професійного педагогічного середовища, створення умов для взаємодії, партнерства, обміну ідеями та освітніми практиками було запропоновано для громадського обговорення  проєкт Положення про професійні спільноти  педагогічних працівників

  Насамкінець освітянам  презентовано сайт «Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шепетівської міської ради Хмельницької області», сторінку у Фейсбук та показані їх можливості для взаємодії між консультантами Центру та педагогами.

... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: admin | Дата: 06.02.2021 | Коментарі (0)

Учителів предметів гуманітарного циклу запрошують до участі у всеукраїнському проєкті «Вивчай і розрізняй: інфо-медійна грамотність». Учасники проєкту пройдуть спеціальне онлайн-навчання з інтеграції інфо-медійної грамотності у свої уроки та отримають електронні матеріали http://osvita.ua/school/80049/

Переглядів: 178 | Додав: admin | Дата: 04.02.2021 | Коментарі (0)

Всеукраїнська онлайн-конференція та підвищення кваліфікації. Дата: 13 - 14 лютого. Реєстрація: https://hub.atoms.com.ua/#register

Безкоштовна участь. КВЕД 85.59. Сертифікати підвищення кваліфікації - 6 або 15 годин (0,2 або 0.5 ЄКТС)

Переглядів: 254 | Додав: admin | Дата: 03.02.2021 | Коментарі (0)

В рамках Всеукраїнської онлайн конференції "Педагог на часі змін. Професійні навички НУШ" відбудеться підвищення кваліфікації. Дата: 05 - 06 лютого. 

Реєстрація: https://iteacher.com.ua/#Registration

Безкоштовна участь. Сайт: https://iteacher.com.ua/ Сертифікати підвищення кваліфікації - 6 або 15 годин (0,2 або 0.5 ЄКТС)

Переглядів: 191 | Додав: admin | Дата: 03.02.2021 | Коментарі (0)

Запущено безкоштовний курс, у якому: огляд 25 онлайн-ресурсів з готовими дидактичними матеріали, інтерактивними іграми, відеоуроками, добірками тестів; методичні поради щодо використання онлайн-ресурсів очно на уроці та дистанційно; огляд ключових понять; обговорення.

Щоб переглянути, перейдіть за посиланням: https://umity.in.ua/mc/entry/112415/ і натисніть "Отримати доступ (безкоштовно)".

Переглядів: 170 | Додав: admin | Дата: 02.02.2021 | Коментарі (0)

Переглядів: 172 | Додав: admin | Дата: 01.02.2021 | Коментарі (0)

ІСТОРІЯ

8 клас

І місце – Сурник Ольга, учениця НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Карнаух М.В.,

                Нікітенко Вікторія, учениця НВК №1, учитель Фурман Л.Г.

ІІ місце – Ковалик Ангеліна, учениця ЗОШ №1, учитель Гасюк Л.В.,

                Олійник Вікторія, учениця НВК №3, учитель Оніщук М.В.,

                Ляшков Олександр, учень Гімназії №5, учитель Мороз Л.А.

ІІІ місце – Ступніцька Марія, учениця ЗОШ №1, учитель Гасюк Л.В.,

                Скворцова Яна, учениця СЗОШ №2, учитель Самойлович Л.І.,

                Гудзь Юлія, учениця ЗОШ №3, учитель Линник О.П.,

                Лукашук Олександра, учениця ЗОШ №8, учитель Полупан О.Ф.

9 клас

І місце – Охремчук Олександр, учень НВК №1, учитель Обжирко Т.В.

ІІ місце – Колосович Валерія, учениця НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Курганська Л.В.,

                Комарецька Ірина, учениця СЗОШ №2, учитель Самойлович Л.І.

ІІІ місце – Мінькова Марія, учениця ЗОШ №3, учитель Линник О.П.,

                Гоняк Сергій, учень ЗОШ №1, учитель Гасюк Л.В.,

                Н ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: admin | Дата: 17.12.2020 | Коментарі (0)

5  клас

І місце – Колоднюк Софія, учениця НВК №1, учитель Гуменна Л.С.

6 клас

ІІІ місце – Кислюк Владислав, учень НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Риндич О.Г.

10 клас

ІІІ місце – Євтушок Софія, учениця НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Пипич Н.В.

Дякуємо вчителям, які результативно підготували наші юні обдарування! Бажаємо нових злетів, натхнення, жаги до перемог!

Переглядів: 404 | Додав: admin | Дата: 09.12.2020 | Коментарі (0)

ФІЗИКА

7 клас

І місце – Попов Денис, учень СЗОШ №2, учитель Семенюк О.В.,

                Циган Діана, учениця ЗОШ №3, учитель Маліновська М.М.

ІІ місце – Дворак Дарина, учениця ЗОШ №6, учитель Одудько Г.Д.,

               Шевчук Микола, НВК №1,  учитель Кухар М.А.

ІІІ місце – Серенчишин Валерій, учень НВК №3, учитель Самсоненко С.С.

8 клас

І місце – Савосік Вікторія, учениця НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Омелянчук С.В.

ІІ місце – Козловська Каріна, учениця ЗОШ №6, учитель Одудько Г.Д.,

ІІІ місце – Міськов Богдан, учень ЗОШ №1, учитель Хаврун Г.Б.

                 Мацієвський Олександр, учень ЗОШ №8, учитель Кухар М.А.    

9 клас

І місце – Омелянчук Владислав, учень НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Омелянчук С.В.

ІІ місце – Слюсар Олександр, учень СЗОШ №2, учитель Семенюк О.В.,

ІІІ місце – Козакова Софія, учениця ЗОШ №1, учитель Хаврун Г.Б.

10 клас

І місце – Кель Вікторія, учениця НВК №3, учитель Ліщук В.Ф.,

ІІ місце – Єфімов Роман,  учень ЗОШ №1, учитель Хаврун Г.Б.,

                Дудар Анатолій, учень ЗОШ №8, учитель Кухар М.А.,

... Читати далі »
Переглядів: 419 | Додав: admin | Дата: 09.12.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 30 31 »
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz