П`ятниця, 29.03.2024, 17:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

    З 4 по 8 червня 2018 проходив ІІІ заключний етап очних курсів вчителів 1-х класів НУШ на базі ЗОШ №№ 4,6. Поряд з розлогим опрацюванням теоретичних концептуальних засад НУШ, педагоги працювали над створенням проектів освітнього середовища в класних кімнатах, розробляли алгоритм проведення предметних тижнів, інтегрованих занять, ранкових зустрічей, виробляли рекомендації щодо аспектів процесу формувального оцінювання учнів, залучення до педагогічної взаємодії родин дітей, інших партнерів. Навчання педагогів здійснювалось через проведення різних тренінгів та створення проектів. Кожен педагог поглибив свої знання з нових освітніх технологій як інтегроване і проектне навчання, критичне мислення тощо та виробили необхідні підходи щодо здійснення діяльнісного підходу до організації навчання.

    Окрім того, 18 педагогів, які навчатимуть учнів 1-х класів англійської мови, пройшли 3-денний тренінг на базі НВК №1. Таким чином, вчителі 1-х класів Нової Української школи поглибили та отримали необхідну суму знань, методичні рекомендації, настанови, практичний матеріал, що забезпечить надійне підґрунтя для індивідуальних пошуків, набуття власного досвіду в широкій і різноманітній практиці з реалізації Концепції Нової Української школи та навчання учнів за новим Державним стандартом у 2018-2019 н.р. Всі педагоги отримали сертифікати тп свідоцтва про підвищення кваліфікації.

... Читати далі »

Переглядів: 364 | Додав: admin | Дата: 12.06.2018 | Коментарі (0)

Дорогі школярі, вчителі, батьки!

       Вітаю всіх вас із радісним святом останнього дзвоника та успішним завершенням 2017-2018 навчального року.

       Дорогі учні! Дякую вам за сумлінне ставлення до навчального процесу. Бажаю залишатися лідерами у тій сфері, де все виходить; не втомлюючись, осягати нове. Сподіваюся, що ви будете і далі вдосконалювати свої здібності так, щоб усі змогли отримувати справжнє задоволення від ваших успіхів. Щиро бажаю здоров’я, добробуту і нових звершень на благо своєї школи! Гарного вам літнього відпочинку.

       Шановні батьки! Щиро дякую вам і висловлюю глибоку вдячність за виховання дітей. Перемоги ваших дітей – це наша спільна радість. Завдяки вашій підтримці, розумінню ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості. Бажаю вам усіляких благ, оптимізму, здоров’я, процвітання, родинного затишку.

       Шановні вчителі! Прийміть слова щирої подяки за успіхи у сфері шкільної освіти, за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і кропітку працю! Сподіваюся, що ваша щира відданість своїй справі послужить подальшому розвитку духовного та інтелектуального рівня молодого покоління. Нехай  зажди будуть доброта і мудрість у вчительському серці! Бажаю вам міцного здоров’я й добробуту, терпіння й оптимізму, успіхів у вашій нелегкій, але такій важливі праці!

Начальник         &nb ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: admin | Дата: 31.05.2018 | Коментарі (0)

     Вітаємо команду учнів НВК№3 з І місцем в обласних дитячих спортивних іграх серед учнів закладів загальної середньої освіти "Старти надій".

    Команду в кількості 14 учасників, підготували та представляли на обласних змаганнях учителі фізичної культури Дмитрик Р.О. та Самойлюк В.Т. Переможці змагань нагородженні медалями та дипломами відповідного ступеня від Хмельницького обласного відділення(філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Переглядів: 338 | Додав: admin | Дата: 30.05.2018 | Коментарі (0)

    «Платформа творчості» під такою назвою 19 травня 2018 року в м. Шепетівка проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставка декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

     Огляд-конкурс став справжнім святом творчості, стимулом для розвитку талантів, обдарувань, виявом художніх творчих здібностей дітей, а також сприяв залученню юних аматорів до активної участі у мистецькому житті міста.

     Огляд конкур складався з концертної програми «Платформа творчості» і виставки декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Творчий термінал».

    Концертна програма, у якій взяли участь 233 учасників, була насиченою та складалась з 22 різножанрових номерів. Виступи юних талантів міста Шепетівки оцінювало журі конкурсу: директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді - Гончарук Григорій Макарович, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Жолобок Наталія Володимирівна, завідувач навчально-методичного відділу художно-естетичного виховання школярів Стельмах Інна Анатоліївна, методисти відділу Митко Оксана Миколаївна і Барабаш Віта Павлівна.

     На обласному святі талантів були присутні: заступник міського голови з гуманітарних питань Стасюк Наталія Василівна та Людмила Іванівна Тихончук, начальник управління освіти Шепетівської міської ради.

     Перед початком концерту відбулася презентація виставки декоративно- ужиткового та о ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: admin | Дата: 22.05.2018 | Коментарі (0)

    В Хмельницькому в актовій залі Національного університету відбулось урочисте зібрання з нагоди вручення премій переможцям обласних етапів предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

     Цьогоріч 33 грошові відзнаки отримали школярі м. Шепетівки. Вітаємо переможців із нагородами та дякуємо учителям-наставникам.

Зеленко Максим, учень 11 класу НВК№1, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України в секції «Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми» з педагогічним керівником, вчителем інформатики Колісецьким В.І.

Переглядів: 350 | Додав: admin | Дата: 22.05.2018 | Коментарі (0)

     Минулої п‘ятниці Шепетівська збірна учнівська команда журналістів «LOOK» (Динисюк Аліна, 10 клас, ЗОШ №1, Белінська Анастісія,11 клас, Бариш Назар,11 клас, Кухарчук Анна, 9 клас – учні НВК №1, Тимошишина Катерина, 10 клас, Пасічник Тетяна, 9 клас, Ловінська Олександра, 9 клас – учні НВК«ЗОШ-гімназія») та керівника команди Алли Іванівни Коваль, учителя української мови і літератури НВК «ЗОШ-гімназія», мали змогу особисто зустрітися і передати слова вдячності Полодюку Михайлу Івановичу, міському голові. Адже саме за сприяння Програми розвитку освіти м.Шепетівки на 2016-2020 рр. наші юні журналісти взяли участь у ХІV Всеукраїнському турнірі журналістів і презентували Хмельниччину в м.Суми. Змагання зібрало 25 команд із усієї України. Міська збірна посіла ІІІ місце.

   Учасники зустрічі вручили Подяку Шепетівській міській раді за підтримку обдарованої молоді нашого міста. Зустріч запам‘яталася теплим прийомом, позитивними враженнями, кожен згадав ті незабутні емоції та моменти, які відчував протягом турніру.

Переглядів: 384 | Додав: admin | Дата: 21.05.2018 | Коментарі (0)

    17 травня 2018 року на базі Шепетівського ЗДО №12 «Ялинка» відбулось засідання експрес – курсів завідувачів закладів дошкільної освіти з питання «Організація оздоровлення дітей в літній оздоровчий період ». Учасники заходу розглянули та обговорили навчально – виховні, здоров'язбережувальні пріоритети роботи під час літнього оздоровчого періоду; визначили основні напрямки планування освітнього процесу, організаційно - педагогічної та господарсько – адміністративної діяльності. Під час проведення практичного блоку керівники мали змогу оглянути територію ЗДО№12 та обмінятись досвідом з питань створення розвивального середовища для оздоровлення дошкільників влітку. Завідувач Микитюк Т.М. та вихователь – методист Лучко Л.Б. презентували присутнім відеофільм з досвіду роботи педагогічних працівників ЗДО №12 «Ялинка» з питань використання нетрадиційних форм загартування організму дітей дошкільного віку.

Переглядів: 369 | Додав: admin | Дата: 21.05.2018 | Коментарі (0)

     На го­лов­ній пло­щі міс­та ім. Та­ра­са Шев­ченка 17 трав­ня, від­бу­ло­ся справ­жнє свя­то ви­ши­ван­ки. Ко­жен шкіль­ний зак­лад міс­та, який взяв участь у дій­стві, під­го­ту­вав тан­цю­валь­ний або му­зич­ний да­ру­нок для гля­да­чів. Се­ред вис­ту­пів шко­ля­рів пе­ре­ва­жа­ли су­час­ні хо­ре­ог­ра­фіч­ні пос­та­нов­ки.Взяли участь у фестивалі флешмобів учні із ЗОШ№1,3,4,6,СЗОШ№2,СШ-інтернату,НВК№1,НВК-гімназії. Уч­ні ви­ко­на­ли тан­ці з ма­лень­ки­ми стрі­чеч­ка­ми та ши­ро­ки­ми жовто-блакитними полотнами у ви­ши­ван­ках. Яс­кра­во до­пов­ни­ли ат­мосфе­ру свя­та і ук­ра­їнсь­кі піс­ні,виконані вокальною групою «Діти-квіти»ЦДЮТ. Особливо вразив усіх виступ ЗОШ№1 з чір­лі­дингу, який по­єд­нує в со­бі еле­мен­ти шоу і ви­до­вищ­них ви­дів спор­ту: тан­ці, гім­насти­ка та ак­ро­ба­ти­ка. Ана­ло­гів йому по­ки що не­має у жод­но­му нав­чаль­но­му зак­ла­ді міс­та. Керівник групи - Олек­сій Шу­ля­ков, вчитель фі­зич­но­го ви­хо­ван­ня ЗОШ № 1. Надзвичайно чітко, відпрацьовано, цікаво і по-сучасному виступили учні СЗОШ№2. Із захоплення усі дивилися на джамстайл , виконаний ними. Масовими були виступи учнів із НВК-гімназії та ЗОШ№1,3.Чіткими та синхронними- із ЗОШ№4,6, СШ-інтернату. Свято принесло усім багато позитивних емоцій.

... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: admin | Дата: 18.05.2018 | Коментарі (0)

    У Шепетівці відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Про безпеку пам'ятай, цінуй життя - в біду не потрапляй!", - стверджували юні учасники зональних змагань. Свої знання правил безпечної життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайним ситуаціям доводили команди юних рятівників з Полонського, Шепетівського, Славутського, Ізяславського, Теофіпольського, Білогірського районів та м. Нетішина і Шепетівки. Наше місто представляли команди із ЗОШ№3, та ЗОШ№6. У запеклій, але дружній боротьбі призові місця розподілилися наступним чином: першість здобула команда «Свої» з м. Нетішин, срібло виборола команда «F6»(ЗОШ№6) з міста Шепетівка, а третє місце посіла команда «Перспектива» з міста Полонного. Команда ЗОШ№3 «Гори,гори-гаси,гаси» посіла 5 місце з 11 команд. Всі учасники змагань отримали дипломи, а переможці - ще й цінні подарунки та грамоти. Діти роз`їхалась по домівках, сповнені нових позитивних вражень та збагачені корисними знаннями правил безпеки життєдіяльності. ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Переглядів: 371 | Додав: admin | Дата: 18.05.2018 | Коментарі (0)

   Протягом тижня закладах міста проводилися заходи з нагоди відзначення Дня ма­те­рі та Дня сім’ї. Особливо запам’яталися заходи, проведені в парку культури. У прог­ра­мі свят­ку­ван­ня - сі­мей­ний квест та кон­церт. Під час уро­чис­тостей по­да­рун­ка­ми та гра­мо­та­ми на­го­ро­ди­ли 16 ро­дин Ше­пе­тів­ки. Під час кон­церту роз­ва­жа­ли гос­тей за­хо­ду во­каль­ні та хо­ре­ог­ра­фіч­ні ко­лек­ти­ви. На літ­ній сце­ні пар­ку проз­ву­ча­ли піс­ні прис­вя­че­ні ма­те­рям та сі­мей­ним цін­ностям. Па­ра­лель­но кон­церту від­бувся і сі­мей­ний квест, у яко­му взя­ли участь 6 сі­мей Ше­пе­тів­ки. Зав­дання пе­ред ро­ди­на­ми бу­ли най­різ­но­ма­ніт­ні­ші, аби ко­жен член сім’ї мав на­го­ду про­яви­ти фі­зич­ну під­го­тов­ку й кміт­ли­вість, а ще висловити свою любов. Ро­ди­ни-учас­ни­ки під час зма­ган­ня ви­ко­на­ли най­різ­но­ма­ніт­ні­ші зав­дання, се­ред яких знан­ня ка­зок, вмін­ня ви­хо­ди­ти зі склад­ної си­ту­ації, ко­лек­тивна спів­пра­ця бать­ків та ді­тей

   Пер­ши­ми дій­шла до фі­ні­шу сім’я Пе­ре­пе­лиць із СЗОШ№2. Дру­гою фін­шу­ва­ла сім’я Бер­на­ді­них, тре­тє міс­це роз­ді­ли­ли сім’ї Ко­лес­ни­ків та Фрей­лі ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: admin | Дата: 18.05.2018 | Коментарі (0)

Знову Вічний вогонь обпікає серця,

Знову спогад далекий приносить неспокій,

Бо дорогам воєннім немає кінця,

Бо приходять до Вас побратими крізь роки,

Забираючи друзів в останній політ,

Щоб по їхніх стежках вже онуки ходили...

Тільки вічний вогонь об'єднує усіх,

Щоб вклонитися Вам і солдатським могилам.

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!!!

Переглядів: 331 | Додав: admin | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

    05 - 06 травня 2018 року в спортивному залі НВК №1 відбувся Відкритий Чемпіонат Шепетівської ДЮСШ з баскетболу в партнерстві з ГО «Громадська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад».

    В змаганнях взяли участь команди міст Полонного, Хмельницького, Бердичева та Шепетівки. Учасники були нагороджені медалями, грамотами та подарунковими м’ячами від ГО «Громадська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад» та грамотами від Шепетівської ДЮСШ.

Переглядів: 370 | Додав: admin | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

   07.05.2018. у закладі загальної середньої освіти №1 ім. М. Островського відбулося відкриття шкільного коворкінгу та презентація створеного шкільного телебачення «FREE TIME» як реалізація учнівсько-громадського проекту «Небайдужа громада – активна школа».

   Під час заходу гості свята побажали розвитку новій шкільній справі. Переглянувши перші сюжети шкільних репортажів, діти активно долучилися до обговорення: щось радили змінити, чимось захоплювалися, пропонували нові ідеї до сюжетів. Директор школи Собчук Н. М. зазначила у своєму виступі, що шкільний коворкінг із радіо та телетрансляціями - це нова форма у роботі дитячої організації, яка дає учням гарні можливості спробувати свої сили в різних ролях, сприяє розвитку учнівської ініціативності.

   Отож побажаймо шкільному телебаченню «FREE TIME» цікавих сюжетів, творчих ідей, незабутніх подій!

Переглядів: 319 | Додав: admin | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

    З 03 до 05 травня 2018 року у Львові проходила Міжнародна науково-практична конференція учнів-членів Малої академії наук «Україна очима молодих».

   Хмельницьку область на конференції представляли два учасники. Учениця 9-Б класу Шепетівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства Тищук Анастасія виборола право взяти участь у роботі конференції із науково-дослідницькою роботою «Вплив вертикально-інтегрованих агропромислових підприємств на розвиток регіону» за напрямком «Економічне зростання регіону: природні, трудові та інституційні чинники», яку підготувала під керівництвом вчителя географії СЗОШ№2, вчителя-методиста Муштин Надії Василівни.

    Програма конференції була цікавою. Анастасія презентувала свої наукові дослідження, за які отримала сертифікат та друкований збірник із тезами науково-дослідницьких робіт усіх учасників конференції. Пізнавальною була зустріч із студентами Українського католицького університету та захоплюючі екскурсії по старовинному Львову.

Переглядів: 345 | Додав: admin | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

«Ти можеш!» - повинен нагадувати вчитель учневі.

«Він може!» - повинен стверджувати колектив.

«Я можу!» - повинен повірити в себе учень.

«Ми можемо!» - повинен твердити керівник.

    04.05.2018р. у НВК «ЗОШ-гімназія» відбулося засідання Школи управління керівників ЗЗСО з питання «Управлінська діяльність керівника ЗЗСО щодо створення умов для забезпечення результативності формування основних компетентностей випускника ХХІ століття у світлі реалізації концепції «Нова українська школа»». Учасники заходу познайомилися з досвідом роботи закладу та основними концептуальними засадами формування основних компетентностей випускника ХХІ століття.

   Теоретичні аспекти даного питання були висвітлені в управлінському сторітеллінгу Качоровською Н.В., директором, та Риндич О.Г., заступником директора. А педагогічний вернісаж результативно, креативно, сучасно представили вчителі:

  • інтегрований урок літературного читання, основ здоров’я - Біла Н.Ф., учитель 2-А класу;
  • бінарний урок - Гуменюк О.П. і Лебідь Т.В., учителі англійської та німецької мови в 9-Б класі;
  • інтегрований урок «Урок-мандрівка» - Українець О.В. та Білан Н.А., учителі географії та англійської мови в 7-А класі.

   Активне сходження шляхом безперервного професійного росту та самовдосконалення презентувала кафедра вчителів природничих дисциплін на майст ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: admin | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

   3 травня в нашому місті на базі загальноосвітньої школи №4 та спеціалізованої школи-інтернат пройшов обласний науково-методичний семінар методистів, спеціалістів райдержадміністрації, міських рад, відповідальних осіб з питань освіти дітей з особливими потребами ОТГ, керівників, педагогічних працівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти з інклюзивною, індивідуальною формою навчання з питання «Науково-методичне спрямування підвищення професійної підготовки педагогів закладів дошкільної та загальної середньої освіти у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами»

   У семінарі брали участь Берека Віктор Євгенович, ректор ХОІППО, Грицюк Нінель Григорівна, методист науково-методичного центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО, Марисюк Алла Андрівна, завідувач сектору спеціальної та інклюзивної освіти Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДАА та представники ОПМПК

   Досвідом поділилися керівники закладів та педагоги щодо системи методичної роботи, створення умов та забезпечення командної взаємодії у роботі з дітьми з особливими потребами в умовах інклюзивного навчання.

   Визначили роль інклюзивної освіти, перспективи розвитку та актуальні питання впровадження інклюзивного навчання в умовах сучасного громадянського суспільства.

   Висловлюємо щиру подяку керівникам ЗОШ№4, Пістрюзі Л.В та СШ-інтернату, Пипич ОВ за сприятливі умови та змістовно проведений семінар.

... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: admin | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

   Учні закладів загальної середньої освіти міста взяли активну участь у Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «КОЛОСОК»

   На весняному етапі «КОЛОСКА» школярам були запропоновані цікаві завдання із географії, екології, астрономії. Пізнати таємниці природи учням допомагали газета «Колосочок» та журнал «Колосок», безкоштовну передплату на які оргкомітет конкурсу оформив для всіх шкіл Шепетівки.

   За наслідками інтелектуальних змагань учасники отримають призи та сертифікати, а найактивніші навчальні заклади – Дипломи лідерів популяризації природознавства.

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: admin | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

   25 квітня на базі Шепетівського навчально-виховного комплексу № 1 відбувся семінар - практикум вчителів – логопедів з теми “ Використання технології інтерактивного та мультимедійного навчання в корекційній роботі з дітьми - логопатами ”. Метою семінару було збагачення досвіду вчителів – логопедів технологіями інтерактивного та мультимедійного навчання в корекційній роботі з дітьми - логопатами.

   Керівник семінару Л.М. Калюжна, вчитель – логопед управління освіти, ознайомила учасників семінару з основними поняттями даної теми, обґрунтовано висвітлила технології інтерактивного та мультимедійного навчання, як засобу комунікації дітей – логопатів, презентувала відеоролик логопедичного заняття з використанням вищевказаних технологій, провела ряд цікавих вправ з елементами тренінгу.

   Інформувала про використання технології інтерактивного та мультимедійного навчання в корекційній роботі – вимога часу, вчитель – логопед О.С. Козак.

   Учасники семінару ділились досвідом роботи. Завершальним етапом семінару стало обговорення та підведення підсумків заходу, висловлення власних думок, вражень, побажань.

Переглядів: 346 | Додав: admin | Дата: 26.04.2018 | Коментарі (0)

   З 16 по 24 квітня 2018 року на стадіоні «Корчагінець» проводились змагання з футболу серед збірних команд закладів загальної середньої освіти (165 учнів). Змагання проводились у залік Спартакіади школярів міста 2017-2018 навчального року. За результатами змагань перемогу здобули учні НВК№3, які посіли І місце, ІІ місце за учнями СШ-інтернат і ІІІ місце посіла команда учнів СЗОШ№2.

    Команди, які зайняли І-ІІІ місця були нагородженні грамотами управління освіти Шепетівської міської ради.

    Цими змаганнями і завершилась Спартакіада школярів міста 2017-2018н.р. до якої входило сім видів змагань. За підсумками команди закладів загальної середньої освіти розмістилися в наступному порядку:

  • І місце – НВК№3;
  • ІІ місце – НВК№1;
  • ІІІ місце – ЗОШ№1;
  • IV місце – ЗОШ№4;
  • V місце – ЗОШ№8;
  • VI місце – НВК «ЗОШ-гімназія»;
  • VII місце – СШ-інтернат;
  • VIII – СЗОШ№2;
  • ІХ місце – ЗОШ№3;
  • Х місце – ЗОШ№6.

Переглядів: 346 | Додав: admin | Дата: 25.04.2018 | Коментарі (0)

   Екологічна просвіта і виховання є надзвичайно актуальними в сучасному суспільстві. Тому, з метою формування екологічної культури підростаючого покоління і бережливого ставлення до довкілля, в Шепетівському міському ЦЕНТУМ щорічно проводиться місячник екології, до участі в якому залучаються не лише вихованці закладу, а й учні закладів освіти міста.

   Так, до Міжнародного дня зустрічі птахів вихованці гуртків «За гуманне ставлення до тварин» та «Дитячий екологічний парламент» виготовили та розвісили шпаківні, провели свято «Зустрічаємо птахів».

  Відповідно до затвердженого плану протягом місяця проводяться акції з упорядкування території дендрологічного парку «Шепетівський», квітників закладу та прилеглої території. В ході пленеру «Плетені елементи в ландшафтному дизайні» вихованці гуртка «Плетіння з верби» вчились оздоблювати квітники плетеними огорожами, використовуючи екологічно чистий та доступний матеріал – вербову лозу. Систематично проводяться бесіди, просвітницька робота, спрямована на формування дбайливого ставлення до природи, правильного поводження з твердими побутовими відходами, раціонального використання природних ресурсів.

  До Всесвітнього дня здоров’я в закладі проведено екологічний квест «Будь здоровим», підчас якого учні НВК №3 та вихованці ЦЕНТУМ виконували різноманітні завдання , відгадували загадки та шукали «ключі здоров’я». Крім того, практичним психологом Антонюк Н.О. проведено гру «Квітчал», яка спрямована на формування родинних цінностей та зміцнення соціального здоров’я учасників.

... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: admin | Дата: 25.04.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 30 31 »
Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz