П`ятниця, 19.04.2024, 09:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 21

     Перед проведенням майбутніх виборів Президента України СБУ закликає мешканців та гостей Хмельниччини бути уважними та обережними. Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб просимо громадян інформувати правоохоронців у випадках наявності інформації:

  • про підготовку до скоєння терористичних актів, посягання на життя державного чи громадського діяча, а також суб’єктів виборчого процесу;
  • про факти посягань на суб’єктів виборчого процесу, виборчі штаби, окружні чи дільничні виборчі комісії;
  • про злочини проти виборчих прав і свобод громадянина, передбачених статтями 157-160 Кримінального кодексу України.

    У разі надходження такої інформації просимо громадян звертатися за телефоном «гарячої лінії» Управління СБУ Хмельницькій  області (0382) 65-12-57, 65-72-73, або скористатися електронною скринькою usbu_hml@ssu.gov.ua. Уся отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.

Прес-група Управління СБУ у Хмельницькій області

Переглядів: 332 | Додав: admin | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

      20.02.2019 у Шепетівському дошкільному навчальному закладі №5 «Казка» проведено проблемний семінар завідувачів та вихователів – методистів міста з питання: «Інтеграція освітнього процесу як одна із ключових ідей стандартів дошкільної і початкової освіти». Методист управління освіти Скрипак Н.О. та завідувач ЗДО №5 «Казка» Нерубайська О.П. наголосили на  аспекті  важливості інтегрованого навчання  як інноваційного явища в роботі сучасних дошкільних закладів, початкової школи відповідно до  Концепції Нової української школи.

     Під час практичної частини вихователь – методист Мамчур Н.П. познайомила присутніх з інтерактивними вправами «Мозкова атака», «Асоціативний кущ», «Кубування», які  використовуються в сучасній початковій школі. Вихователь середньої групи Максимчук О.В. презентувала інтегроване  заняття на тему: «Птахи – наші друзі».

     Учасники семінару підсумували, що побудова освітнього процесу на засадах інтеграції забезпечує підвищення рівня ефективності діяльності як керівників  так і педагогів у створенні середовища особистісного розвитку дитини і результативності освітнього процесу в контексті формування дошкільної зрілості випускника дошкільного навчального закладу.

Переглядів: 333 | Додав: admin | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

   Саме під таким гаслом 19.02.2019 р. в ЗДО № 2 «Сонечко» відбувся консультпункт для вчителів-логопедів, практичних психологів ЗДО, вихователів та вчителів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами. Спільно з учасниками заходу розглянули тему «Роль командної взаємодії педагогічних працівників у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами»… Висвітлили  основні принципи взаємодії та функції членів команди фахівців, обговорили завдання команди супроводу дітей з ООП.

  Захід був проведений у формі усного журналу. Команда фахівців ЗДО  (завідувач Г.Б.Герасимчук, вихователь-методист Н.І.Шевчук, практичний психолог І.М.Вакалюк., вчитель-логопед Ю.М.Колесник, вчитель-дефектолог Н.С.Щука, вихователі Л.М.Глушко та А.Б.Головань) гортали сторінки методичні, інтелектуальні, динамічні, творчі, батьківські… Учасники консультпункту із задоволенням брали участь у створенні колажів, вправах «Мозаїка думок», «Квадрат», «Пазли», «Подарунок для їжачка» тощо.

Переглядів: 337 | Додав: admin | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 340 | Додав: admin | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz