Середа, 24.04.2024, 19:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Жовтень » 09

   04.10.2018 в ЗДО №10 «Михайлик» під керівництвом вихователя-методиста ЗДО№12 «Ялинка» Лучко Л.Б. відбулось засідання школи професійної адаптації молодих педагогів з питання: «Сучасні підходи до організації життєдіяльності дітей у закладах дошкільної освіти». Під час засідання обговорено ряд теоретичних питань щодо концепції нової української школи, інтегрованого освітнього процесу та діяльнісного підходу у освітньому просторі.

    Під час практичної частини педагоги переглянули відео інтегрованого заняття «Мій вихідний день» (старша група, вихователь Гула О.І.)  та інтелектуальну вправу «Наповнена ваза». Учасники школи професійної адаптації обмінялись досвідом щодо виготовлення лепбуків.

Переглядів: 763 | Додав: admin | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)

   04 жовтня в Шепетівському НВК №1 відбулося засідання консультпункту вчителів зарубіжної літератури, української мови та літератури з проблеми  «Методичні орієнтири для підготовки старшокласників до написання власного висловлення на ЗНО з української мови та літератури».  

    Методист управління освіти Колоднюк О.А. як екзаменатор з перевірки відкритого завдання ЗНО-2018 акцентувала на основних аспектах написання власного висловлення, його структурі, дотриманні лексичних, стилістичних та граматичних норм; критеріях оцінювання тощо.

     Керівник заходу Гуменна Л.С.,  учитель української  мови і літератури НВК №1, наголосила, що есе – це самостійна творча письмова робота, ознакою якої є особистісний характер сприймання проблеми та її осмислення.

    Учасники консультпункту в ході роботи опрацювали ознаки, структуру, основні види есе; обґрунтовано висвітлили у своїх виступах правила-рекомендації для написання есе. Учителі-філологи, опрацювавши методичні матеріали, здійснили лінгвістичний аналіз запропонованих зразків есе.

Переглядів: 799 | Додав: admin | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)

     З 1 по 4 жотня в Шепетівському міському ЦЕНТУМ організовано проведення занять та виховних заходів, спрямованих на виховання доброти та гуманного ставлення до тварин. Таким чином заклад долучився до Всеукраїнського уроку доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", присвяченого Всесвітньому дню тварин, який відзначається 4 жовтня. Проведення такої акції ініційоване благодійним фондом "Щаслива лапа" з метою ознайомлення школярів із правилами етичного став­лення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних тварин, виховання в учнів відповідальності, альтруїзму, емпатії та чуйності.

    На заняттях вихованці гуртків дізнались про потреби тварин, висловлювали своє бачення проблеми жорстокості до тварин, малювали своїх улюбленців, розгадували загадки і кросворди, доглядали за тваринками в куточку живої природи. Сподіваємось, що такі уроки не пройшли даремно і діти стануть краще розуміти проблеми та потреби братів наших менших.

Переглядів: 561 | Додав: admin | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz