П`ятниця, 29.03.2024, 11:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 23

   Шановні випускники та абітурієнти 2018 року! Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 24 та 31 березня:

  • 24 березня – з української мови і літератури;
  • 31 березня – з іноземних мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії.

   Пробне зовнішнє незалежне оцінювання для випускників та абітурієнтів Шепетівщини проходитиме у Шепетівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія», що знаходиться за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 56. Радимо заздалегідь ознайомитись із маршрутом та спланувати час на дорогу.

   У день проходження пробного ЗНО допуск особи до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів: паспорта (свідоцтва про народження), запрошення для участі у пробному ЗНО, квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного ЗНО.

   Запрошення-перепустки, у яких зазначено адресу пункту тестування, час прибуття та дату пробного ЗНО розміщено у Ваших особистих кабінетах. Запрошення необхідно роздрукувати та взяти із собою.

   Допуск до пункту пробного ЗНО учасників тестування проходитиме упродовж 10.15-10.50. Учасники, які прибули пізніше 10 години 50 хвилин, до пункту не допускаються.

   Пробне ЗНО дає можливість ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання; підготуватися психологічно до проходження тест ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: admin | Дата: 23.03.2018 | Коментарі (0)

    22 березня в Шепетівській ЗОШ №6 відбувся семінар-практикум учителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти міста з питання «Національне виховання учнів засобами декоративно-ужиткового мистецтва». Педагоги обговорити способи стимулювання розвитку творчої ініціативи, здібностей учнів, виховання в них естетичного смаку засобами декоративно-ужиткового мистецтва, а також окреслили шляхи розвитку творчої активності та національної свідомості учнів, використовуючи традиційні українські ремесла.

    Методист управління освіти Вихівська Г.Б. наголосила на важливості патріотичного виховання школярів та надала рекомендації щодо використання можливостей навчальної програми з трудового навчання і позакласних форм роботи з предмету, що забезпечують становлення національної само ідентичності учнів, формують в них повагу до культурної спадщини українського народу.

    Вчитель ЗОШ №6 Печенюк А.Ф. звернула увагу присутніх на основні аспекти формування особистості школяра на уроках трудового навчання в умовах Нової Української школи. Під її керівництвом вихованці гуртка «Народна іграшка», виступили в ролі вчителів-наставників для учасників семінару , провівши майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки.

Переглядів: 332 | Додав: admin | Дата: 23.03.2018 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz