Середа, 24.04.2024, 23:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 05

ХІМІЯ

І місце - Сербіна Анна, учениця 11 класу НВК №3, учитель Кондратюк А.М.

ІІ місце – Гранатир Ігор, учень 11 класу НВК №1, учитель Свентозельська Т.П.

              Богомолов Олег, учень 8 класу НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Корнієнко А.Е.

ІІІ місце – Романова Анастасія, учениця 9 класу НВК «ЗОШ-гімназія», учитель Корнієнко А.Е.

              Кухарчук Анна, учениця 9 класу НВК №1, учитель Свентозельська Т.П.

Дякуємо вчителям, які результативно підготували наші юні обдарування! Бажаємо нових злетів, натхнення, жаги до перемог!

Переглядів: 389 | Додав: admin | Дата: 05.02.2018 | Коментарі (0)

    2 лютого 2018 року завершився XIV Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників, який відбувся в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді у м.Києві. Конкурс проводиться щорічно з метою підтримки учнів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях зоології та сільського господарства, і розкриття їх наукового потенціалу.

     Приємно відзначити, що серед переможців конкурсу є й вихованці Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, які пройшли І відбірковий етап та були запрошені до участі в ІІ очному етапі. Презентація дослідницьких робіт відбувалась у форматі портерного захисту у двох секціях: зоології і тваринництва. В ході презентації юні дослідники мали змогу обмінятись досвідом проведення наукових досліджень в різних галузях зоології і тваринництва, поспілкуватись з науковцями та викладачами ВНЗ.

    Шепетівські юннати вибороли свою перемогу серед 76 учасників конкурсу. Так, Лакіза Марія, вихованка гуртка «За гуманне ставлення до тварин» (керівник гуртка Волошина О.В.), посіла ІІІ місце в секції тваринництва з дослідницькою роботою «Визначення оптимальних умов утримання декоративних порід кролів». Філюк Євген, вихованець гуртка «Людина і довкілля» (керівник гуртка Філюк О.В.), презентував дослідницьку роботу «Вивчення умов утримання та особливостей поведінки мурах виду Messor structor в умовах формікарію» в секції зоології і також посів ІІІ місце.

     Вітаємо юних науковців і бажаємо подальших творчих успіхів та цікавих досліджень.

Переглядів: 382 | Додав: admin | Дата: 05.02.2018 | Коментарі (0)

     З 27 по 29 січня 2018 року ліцеїсти Шепетівського НВК №3 з військовим керівником Бернадіним С.М. бути присутніми на Всеукраїнських заходах з відзначення 100-річчя бою під Крутами. Вихованці-ліцеїсти старших класів із 30 навчальних закладів середньої та професійної освіти військово-спортивного профілю з різних міст України впродовж трьох днів проживали в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна. До програми урочистих заходів першого дня ввійшли тренування (репетиція) на території ліцею, перегляд художнього фільму «Кіборги» та зустріч із творчою групою фільму в кінотеатрі «Україна».

     Наступного дня з Києва до станції Крути вирушив у подорож «Потяг єднання» за маршрутом Київ – Крути – Київ. Дорогою до історичного місця ліцеїсти дивилися документальні кінофільми про Українську революцію 1917 – 1921 років, Українську Народну Республіку та бій під Крутами. На території Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут» (Чернігівська область, село Пам’ятне) були проведені урочисті заходи за участю адміністрації Президента України.

     Незабутнім моментом є урочиста церемонія вручення представникам ліцеїв державних прапорів з пам’ятними стрічками та урочисте проходження делегацій закладів спеціалізованої освіти військового та військово-спортивного профілю. Після закінчення урочистостей ліцеїсти мали змогу пообідати в польових умовах. Керівник делегації учнів Шепетівського НВК №3 Бернадін С.М. організував для вихованців зустріч з бійцями батальйонів «Донбас» та «Айдар». Відвідали місце загибелі земляка, героя України Дзявульського М.С.

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: admin | Дата: 05.02.2018 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz