Середа, 24.04.2024, 06:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 04

     З березня по квітень Національний Центр «Мала академія наук України» та Інститут енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» провели Всеукраїнську олімпіаду «Зелена енергетика» для учнів 10–11-х класів. Олімпіада проводилася у два етапи:

  • І етап – відбірний (заочний у формі тестування) – 1–4 березня.
  • ІІ етап – фінальний (всеукраїнський очний у Києві) – квітень.

     В останні дні квітня у м. Києві відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Зелена енергетика». З усієї України було 28 учасників. Від Хмельницької області до участі у фіналі був запрошений учень 11-А класу Шепетівської СЗОШ №2 Гриценюк Василь.

     Учні не тільки змагались у виконанні комплексних завдань з фізики, також для них були організовані практичні заняття. Лекцію юним фізикам читав директор Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Сергій Петрович Денисюк. З напутнім словом до конкурсантів звернувся Президент НЦ «МАНУ», академік Національної академії наук України Довгий Станіслав Олексійович.

      Дякуємо Семенюку Олександру Васильовичу, учителю фізики СЗОШ №2 за результативну підготовку учня Гриценюка Василя.

Переглядів: 411 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

      Під таким гаслом у загальноосвітніх навчальних закладах міста відбувся весняний етап Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК - 2017». Школярі міста взяли активну участь у весняному «Колоску». Цьогоріч це 1744 учні, що люблять природничі науки. Шепетівчани підтримали всеукраїнську акцію і прийшли на конкурс у вишиванках, зробивши його незабутнім, урочистим і святковим.

      Дякуємо учням, їх батькам, педагогам за чудове свято природничих наук!

Шепетівська ЗОШ№4

Шепетівська ЗОШ№6

Шепетівський НВК№1

Шепетівський НВК "ЗОШ-гімназія"

... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

     Відбувся виїзний проблемний семінар вчителів трудового навчання загальноосвітніх навчальних закладів міста Шепетівки. Освітяни вирішили відвідати м. Кременець не тільки тому, що це одне з найкрасивіших малих міст України, а перед усім для того, щоб обговорити питання «Ролі та місця вчителя в професійній орієнтації старшокласників» із викладачами Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка.

     Гуманітарно-педагогічна академія – один із найстаріших навчальних закладів України, яка веде свою давню історію від існування у формі гімназії, ліцею, семінарії, учительського та педагогічного інститутів, педагогічного училища, педагогічного коледжу та стала у минулому першовитоком для Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сьогодні на трьох факультетах функціонують 12 кафедр, на яких науково-педагогічну роботу здійснюють близько двохсот фахівців високої кваліфікації.

     Делегацію учителів із м.Шепетівки гостинно зустрів ректор академії професор Афанасій Ломакович , який яскраво презентував навчальний заклад, познайомивши із його історією та сьогоденням. А далі учителі продовжили роботу на кафедрі теорії і методики трудового навчання та технологій. Завідувач кафедри -доктор педагогічних наук, доцент Курач М.С. та викладачі долучились до обговорення питань семінару.

     Особливо цікавим для шепетівчан стало знайомство із навчальними майстернями та аудиторіями. Базою для практичної підготовки студентів спеціальності «Технологічна освіта» слугують 13 навчальних майстерень (ручної та художньої обробки дер ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

       27 квітня у НВК №3 відбулося засідання динамічної групи учителів української мови та літератури з питання «Додавання сторонніх віджетів та посилань на корисні ресурси в блозі». Керівник групи О.А.Громик, заступник директора з виховної роботи ЗОШ №8, ознайомила колег зі специфікою наповнення контентом блогу віджетами, особливостями їх змістового наповнення та оформлення, посиланнями на інші ресурси. По завершенню роботи учасники засідання обговорили найактуальніші проблеми, що виникають у роботі вчителя-словесника.

Переглядів: 430 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

    26 квітня 2017 року на базі Шепетівського НВК №3 відбувся обласний семінар Асоціації керівників інноваційних закладів освіти Хмельницької області з питання «УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ СТВОРЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ».

      У семінарі взяли участь 42 учасники, Дупляк Т.В., заступник директора департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, Гуменюк В.В., завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, Орловська Н.М., методист кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, Можейко Г.П., керівник АКІЗО.

      Учасники семінару мали змогу побачити структуру навчальної роботи Шепетівського НВК№3, відвідали музей школи, ознайомились з навчальними кабінетами і тренажерним залом військового ліцею, з його традиціями: обітниця ліцеїста, прощання з прапором ліцею, передача курсівок, з елементами методики розвивального навчання в початкових класах, майстер-класом Ніколайчук А.Д., ляльковим театром «Дивограй».

Переглядів: 436 | Додав: admin | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz