Вівторок, 19.03.2024, 12:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Центр ПРПП"

Приєднуйся!
Комунальна установа
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький ОІППО

Нова українська школа

EdCamp Ukraine

Хмельницький ОЦНТТУМ

Предметні олімпіади в Хмельницькій обл.

Сайт вчителів інформатики Хмельницької обл.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 21

     3 березня в Україні стартувала всесвітня кампанія Година Землі від WWF (Всесвітнього фонду природи). Щороку вона об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє планети. 25 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимикають світло в домівках та на робочих місцях, беручи на себе зобов’язання піклуватися про природу щодня. Цього року кампанія прагне привернути увагу українців до нашої природної спадщини та допомогти природним паркам України. На сайті Години Землі створено карту природних об’єктів нашої країни. Люди та організації можуть знайти на ній найближчий заповідник, нацпарк чи інший природний об’єкт, дізнатись про нього більше, відвідати його 25 березня та посильно допомогти. Ті, хто не зможе відвідати парки 25 березня, матимуть можливість допомогти обраному природному об’єкту іншим чином. На онлайн-ресурсах Години Землі та веб-сторінках парків-учасників будуть вказані їхні потреби. Долучитися може кожен – попрацювати волонтером, надати матеріальну чи іншу допомогу. Також кампанію Година Землі 2017 підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти та науки України і Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України. До Години Землі можуть долучитися люди, уряди, організації і всі бажаючі..

Тільки разом ми можемо змінити світ!

Переглядів: 466 | Додав: admin | Дата: 21.03.2017 | Коментарі (0)

     У бажанні навчатись немає вихідних... 18 березня команда психологічної служби м. Шепетівки стала учасником авторського тренінгу «МЕТОДИ АРТ-ТЕРАПІЇ ТА ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ДІТЕЙ В КРИЗОВИХ СТАНАХ» - Репнової Татяни Петрівни, кандидата психологічних наук, психолога вищої категорії-методиста, тренера, ведучого спеціаліста з дитячої психології та психотерапії; керівника відділу психологічної реабілітації клініки АПД ВМКЦПР, голови правління громадської організації «Асоціація практичних психологів Одеської області »; «відмінника освіти України».

      Зустріч була максимально насичена, практична цікава та інформативна для психологів. Всі запропоновані арт-терапевтичні практики (робота з глиною, гра Квітчел ,ізо-терапія) мали глибокий терапевтичний та ресурсний характер. В залі панувала то тиша, то хаотичний рух, були сльози і глибоке занурення, медитація і щирий сміх. Лише погода за вікном, яка щохвилини змінювалась, розуміла, що відбувається у залі, де працювала психологічна команда.

Переглядів: 465 | Додав: admin | Дата: 21.03.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Островського,42,

e-mail:shcprpp@i.ua

Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Шепетівський міський методичний кабінет © 2024
uCoz